Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mallaskuun Baltic Porter 10.0%, Mallaskuun Panimo, Finland
6 notes
3.1
Mallaskuun Baltic Porter
10.0% Baltic Porter

Avis

Post author: Molliturpa
Molliturpa
3 years ago
3.6
Makiaa, leipästä. Vähän hedelmäistä. Hyvää settiä! Toinen kypsymään kellariin

Post author: VesPa
VesPa
3 years ago
3.2

Post author: Otso K
Otso K
@ Mallaskuun Panimon Myymälä
3 years ago
Mallaskuun Baltic Porter, Finland
2.6
Lyhyt jouluarvio. Läpikuultavana tummanruskea Baltic Porter vailla suurempaa vaahtoa. Saaristoleipäistä maltaisuutta ja siirappisuutta. Kotikaljaisuutta ja erittäin kevyttä kahvisuutta. Kylmänä todella kevyt, jopa vetinen runko eikä volyymia oikein missään osa-alueessa. Yleisote on kuitenkin helposti lähestyttävän pehmeä. Lämmetessä hieman ryhdistyy. 10% alkoholia on ainakin täysin piilossa. Tasapaksu, helppo ja harmiton olut. Ei osu ainakaan omasta mielestä haettuun tyyliin.

Post author: Delirium
Delirium
@ Mallaskuun Panimon Myymälä
4 years ago
3.3
Pullon sinetti hajosi avatessa kahteen miljoonaan palaan ympäri keittiötä, vaikka yritin olla varovainen. Toki tämä asia ei tule vaikuttamaan arviooni. Tuoksu on alkuun melko tunkkainen ja makea, jollain asteella melko tylsä. Lasissa näyttää kelluvan kohtuullisen runsaasti sakkaa. Kaadettaessa olut ei vaahtoa lasissa yhtään. Siirappi, mämmi, rukiin maku ja tumma sokeri on läsnä maussa. Ihan kiva makukokonaisuus, lisäksi mukavasti hiilihappoja. Jälkipuraisu on oikein pehmeä. Loppua kohden tässä tuntuu paranevan sekä tuoksu että maku, mielenkiintoista. Helppo juotava, mutta tästä tulee vähän semmoinen kotikutoinen tunnelma. Mikään ei erityisesti säväytä, mutta ei nostata kulmakarvojakaan. Suosittelen ehdottomasti maistamaan, poikkeaa jonkin verran ihan valtavirran portereista.

Post author: Riku P
Riku P
@ Mallaskuun Panimon Myymälä
4 years ago
Mallaskuun Baltic Porter, Finland
2.4
Nää yliprosenttiset porterit ei ole mun juttu. Panimolla kerrottiin, että on vaikea olut tehdä, jättäkää tekemättä on mun mielipide. Tuoksu on makea ja paahteinen, maku on turhan ärmäkkä.

Post author: Lauri
Lauri
@ Suomen Paras Olut 2020
4 years ago
3.1
Kevyen punertavan haalean tumman ruskeaa ja melko kirkasta. Hyvin vähäinen isokuplainen vaahto. Tuoksu kevyen hedelmäinen, ruisleipäinen ja liimainen. Maku tumman maltainen, kevyen paahteinen ja makea. Runko kepeä ja makumaailma tylsähkö. Kohtuullinen tumma.