Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Boiler Plate 8.0%, Vitamin Sea Brewing, United States
6 notes
3.8
Boiler Plate
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Avis

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Boiler Plate, United States
4.3

Post author: Winzard
Winzard
@ Vitamin Sea Brewing
3 years ago
Boiler Plate, United States
4.3
Äskeisen kollabin innoittamana laitetaan Vitamin Sean ihan oma DIPA lasiin. Citralla ja Sultanalla (!?) humaloitu olut, joka on tölkitetty 06/08/20. Ikää siis tänään reilu 4 viikkoa. Kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja paksun samean mehuisana. Pinnalle nousee sormen korkea vaalea ja kermainen vaahto. Tuoksu erottuu joukosta edukseen. Mukavan erillainen sitrus ja metsäisyys hallitsevat kokonaisuutta. Ruohoisuutta ja yrttiä löytyy taka-alalta. Maku on mielenkiintoinen. Tässä on selkeästi jokin oma panimon profiili. Kuivaa mutta raikasta appelsiinia, greippiä ja mangoa. Kuivaa ruohoisuutta ja yrttisyyttä. Aavistus hedelmäkarkkisuutta ja metsäisyyttä. Suutuntuma on runsas ja alkoholi on piilossa. Pitää hankkia lisää tätä panimoa jossain välissä. Potentiaalia riittää, ja tämäkin on todella laadukas ja hyvä olut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Vitamin Sea Brewing
3 years ago
Boiler Plate, United States
4.4
Tölkitetty elokuun alkupuolella, kai 6.8.2020, ollen nyt 4 viikkoista. Eka Vitamin Sean olut itselleni ja mielenkiinnolla maistelemaan. Sormen paksuinen valkea vaahto. Samean keltaista dipaa. Tuoksussa raikkaan mehukasta ja ns. dänkkiä trooppista hedelmää (ananasta, appelsiinia, mangoa, papaijaa, kevyttä passionia), kepeää sitruunaisuutta ja kevyttä yrttisyyttä sekä kevyttä vaaleaa vohvelista maltaisuutta. Maussa runsaasti kuivattavaa ja hapanta greippistä sitruunaisuutta sekä osin humalapellettistä kuivaa yrttisyyttä ja kevyttä havuisuutta. Tämän alun tasoittuessa sekaan liittyy makeahkoa appelsiinisuutta, ananasta ja mangoa, kuivakan maltaisuuden ollessa taustalla tukemassa. Katkeroa runsaasti kuivattaen suuta kauttaaltaan. Jälkimaussa dänkkisyyttä, hapanta sitruunaa, kevyttä makeaa hedelmää ja kevyttä mallasta. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä rungolla. —————— Tietyllä tavalla tutun laadukasta jenkkidipaa omanlaisella tatsilla. Todella tuhtia kuivattavaa humalointia. Runko on runsas tehden tästä isomman oloisen kuin 8%. Makeampi hedelmäisyys jää maussa jalkoihin, mut ei sitä kauheasti lisää kaipaakaan. Kiva kosketus Vitamin Sean dipoihin joskaan ei varmasti paras heiltä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Vitamin Sea Brewing
3 years ago
Boiler Plate, United States
4.2
Hetken aikaa kovassa nosteessa olleen jenkkipanimon dipa. Toinen panimo tässä on ollut itselle vieläkin tuntemattomampi Corporate Ladder. Molemmat panimot itselle uusia. Humalat Citra Trident ja Sultana. Tölkitetty 06.08. Kaunis samea väri. Hieman vaaleampi kuin kuvassa. Tuoksu hedelmäinen ja hieman märkäruohoinen. Sitruksia sekä makeampaa hedelmäisyyttä. Miellyttävä ja tasapainoinen maku. Katkeroa löytyy sopivasti, sekä myös makeutta. Odotetun sitrushedelmäinen ja puolimakea maku. Selvästi tämä olut parani ja monipuolistui lämmettyään. Odotuksia parempi DIPA. Tässä oli paljon Other Halfia - hyvällä tavalla.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Boiler Plate, United States
4.2
Itselle uusi panimo vastaan. Vallan mainio mehu on kyllä kyseessä. Citran täältä noukkii, tuo toinen humala itselle outo. Dänkki on, tykkään.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
4 years ago
Boiler Plate, United States
4.6
Jatketaan itselle uusiin jenkkipanimoihin tutustumista Vitamin Sealla. Olen ymmärtänyt, että vissiin joku todella nopeaa nousua tekevä panimo kyseessä. Tässä vielä itselle joku täysin tuntematon Corporate Ladder Brewing Companykin ollut mukana. Eli kaksi ruksia kerralla. Untappd ka melkein 4.3, mutta vain reilu 300 reittausta. Tölkitetty 6.8. ja uusi olut Pintissä. Kiitos tästä kunniasta 😄! ULKOASULTAAN olut on sameaa appelsiinimehun keltaista ja siihen nousee valkoinen komea ja kuohkea vaahto. On nää jenkkimehut vain komean näköisiä! TUOKSU on mangoinen, ananaksinen, mandariinen, appelsiininen ja hieman kermainen. On hedelmäinen ja ihana tuoksu. MAKU... wau. Siis WAU🤯! Paksua hedelmäsmoothieta. Mangoa, persikkaa, ananasta, mandariinia ja vähän greippiä. Jälkimaussa yrttisyyttä, greipinkuorta ja kevyttä kuivattavaa katkeroa. SUUTUNTUMA on täyteläinen lähes voisi odottaa, että hedelmäliha paloja jäisi hampaisiin. Olut on myös todella pehmeää. En tiiä! Kai tällekin on annettava huippu pisteitä. En menisi tästäkään DIPAsta paljoa muuttamaan.