Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kapracis BA 10.9%, Labietis, Latvia
4 ratings
Kapracis BA
10.9% Smoked / Rauchbier

Reviews

Post author: Decrausaz L.
Decrausaz L.
3 years ago
4.7
Bière noire, mousse crémeuse et houblons présent. Au nez, les notes fumées sont marquées. On sent des notes céréalières torréfiées. Sous le palais, la bière est très complexe. On ressent directement les notes fumées. Après, la bière est liquoreuse et douce avec des notes torréfiées. L’alcool est traite. On le ressent moyennement mais il tape à 10.9%. L’amertume est agréable et de moyenne à forte. L’acidité est légère. Finalement, cette bière est divine!

Post author: Tero M
Tero M
4 years ago
Kapracis BA, Latvia
3.8
Salmiakki tuli ensimmäisellä huikalla suuhun,sen jälkeen ei salmiakkia löytynyt. Yrttinen ja savuinen. Vähän lämmetettä loppumaussa tulee viskimäisyys

Post author: Jyrki V
Jyrki V
@ Labietis Centraltirgus
4 years ago
3.8
Savu viski tulee hyvin esiin ja tuo kyllä etunsa. Tammi tynnyri antaa sopivasti makua. Sopivan makea, sokeri jää lasiin ja myös huuliin. Suutuntuma on sopivan tukeva .

Post author: Harala
Harala
@ Sip Veini- ja Õllepood
4 years ago
Kapracis BA, Latvia
3.7
Tuoksusta voisi luulla kaataneensa vahingossa Labhroaighia lasiin. Maussa on selkeää Islay wiskiä ja pientä tammisuutta, turvesavua on sopivasti, humalointi on runsas ja terävän kitkerä. Jälkimaku jää paahtesen kitkeräksi. Humaloinnin keventäminen ja pieni lisämakeus olisi todennäköisesti tuonut Islayn paremmin esiin myös jälkimaussa.