Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sort Skov Sur 8.0%, To Øl, Denmark
23 notes
3.6
Sort Skov Sur
8.0% Fruit / Vegetable Beer

Avis

Post author: ekairi
ekairi
4 years ago
3.5

Post author: nietsrd
nietsrd
@ To Øl
4 years ago
Sort Skov Sur, Denmark
3.6

Post author: Pauli H
Pauli H
@ To Øl
4 years ago
3.7
Erittäin marjaisa. Löytyy tasapainoisesti kaikkea vatusta herukoihin. Laktoosi mukavasti taittaa happamuutta. Oikein toimiva ja tasapainoinen.

Post author: Johnny B
Johnny B
4 years ago
4.2
Nimensä mukaisesti mausta löytyy mustikkaa, puolukkaa, vadelmaa, mansikkaa... pehmeä makeus tasapainottaa happamuutta. Lähenee pastry sour -tyyliä.

Post author: Tero M
Tero M
4 years ago
Sort Skov Sur, Denmark
3.7
Marjainen souri. Hapan mutta pehmeä ja täyteläinen. Miimus iso koko ja suhkot isot volat,menee vähän suorittamisen puolelle.

Post author: Knapu
Knapu
4 years ago
3.5

Post author: Mikko P
Mikko P
4 years ago
3.6

Post author: Mika S
Mika S
4 years ago
5.0

Post author: Juski
Juski
@ To Øl
4 years ago
Sort Skov Sur, Denmark
3.8
Futista Ruudusta.  Surullista katsottavaa (SJK).  Ensin oma maali ja sitten toisessa maalissa "sahataan" puolustus kuutamolle.. Ja nyt peli ihan sekaisin.  Miten v*ttu tämä on tätä samaa ollut jo useamman kauden ajan vaikka paperilla, jälleen kerran paperilla, joukkueen pitäisi olla ihan hyvä tai ainakin ok. Ei r*stus voi ymmärtää missä mättää. Noh, oluttahan tässä on otettava, ei auta! Marjamehun väristä, sameaa olutta pinkillä vaahdolla. Tuoksu punaherukkainen, hapan, raparperinen, marjainen, mansikkainen, aavistuksen makea. Suutuntuma kirpsakka, hiilihapokas ja  yllättävän pehmeä. Maussa paljon hapanta marjaisuutta, paljon vadelmaa, hieman puolukkaa, viinimarjaisuutta (herukoita), raparperia ja mansikkaa. Melkoinen määrä marjoja löytyy paletista. Laktoosi pehmentää mukavasti kattausta. Jälkimaku mustaherukkainen, hieman marjaviinimäinen ja käyneen kirsikkainen.  Ei ollenkaan mitenkään perinteinen jälkimaku souriksi. Voltteja ei tunne juurikaan.. Ihan maistuva marjamehu, jossa hieman normaalista poikkeavia viboja totutusta (soureista, kun puhutaan). Tähän kun saisi vielä jotain salmiakkia tai lakritsia mukaan niin avot!

Post author: Simqpa
Simqpa
@ To Øl
4 years ago
Sort Skov Sur, Denmark
3.4
Olipa hyvä souri. Suorastaan hyvä