Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Market Day IPA 4.9%, Eastern Market Brewing Co., United States
9 notes
3.7
Market Day IPA
4.9% Session IPA

Avis

Post author: Mika M
Mika M
@ Pien Shop & Bar
2 years ago
4.5

Post author: Ponttooni
Ponttooni
3 years ago
3.9

Post author: Antza
Antza
@ K-Citymarket Pirkkala
3 years ago
3.6
Mehumaisen samea, vaaleankeltainen olut. Ensivaikutelma tuoksusta mehukkaan trooppishedelmäinen mutta lasiin kaadettuna laimenee. Maku hedelmäinen, sitruksinen. Positiivisesti yllättää täyteläisyydellään. Kuivahumalointi maistuu jälkimaussa. Tölkitetty 5.6.21 eli reilut 3kk ikää. Pien-kaapista ja maksoi paljon.

Post author: Musti77
Musti77
3 years ago
3.7

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ K-Citymarket Rovaniemi
3 years ago
Market Day IPA, United States
4.0
And so it happens that we have another Pien fridge here in Rovaniemi and now it is Otso K to thank to. Applause please everyone. Very good looking color and a fluffy white head. Sticks for a while and leaves a pillow floating. Nice fruity and sweet aroma, really good actually. Loads of tropical fruits. Flavour for a session ipa is really something. Mango, peach, pineapple, citrus and grapefruity bite in the back end. Flavour stays long enough on the palate. 

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
3 years ago
Market Day IPA, United States
4.4
Pieni kuplainen yllättävän paksu vaahto. Kohtuu hyvin vielä pysyy. Väri on kyllä hieno. Samean harmaa aurinko. Tuoksussa persikka, nektariini, meloni, mango ja ananas. Lupaa kyllä trooppista tykitystä. Pieni vanilja myös. Ja sitähän se on. On kyllä paksut maut. Tuoksu vastaa täysin makua. Maku on aavistuksen makean suuntaan. Todella pehmeä ja kermainen ja pyöreä. Mukavan pehmeästi humala puraisee. Maistuu suussa todella pitkään. Pienen pieni Hop burn jälki potkuna. Nyt on kyllä kovan luokan olut. Kovaa makujen tykitystä alusta loppuun. On kyllä kovimpia kaupan vahvuisia mitä maistanut. Näitä voisi juoda elääkseen. On tämä kyllä niin törkeän hyvä. Pienintäkään vikaa en keksi. Ehdottomasti kannattaa maistaa jos eteen tulee.

Post author: Jneed
Jneed
3 years ago
Market Day IPA, United States
4.5
Erittäin kova!

Post author: orson
orson
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
Market Day IPA, United States
4.1
Tuoksussa makeahkoa trooppista ilotulitusta ja mineraalisuutta. Tosi hyvä tuoksu! Suutuntuma hiilihappoinen, kevyt, raikas, mehuinen, ryhdikäs, makeahko ja pehmeä. Tosi hyvä! Maussa sitrusta, trooppisuutta, mangoa, ananasta, passionia, karambolaa, mineraalisuutta, makeutta ja sitruunan kuorta. On kyllä oikein komeasti tehty session ipa. Todella ryhdikäs ja maultaan runsas sellainen.

Post author: Sirdubby
Sirdubby
@ Ferndale Project
4 years ago
4.0
Very tasty session IPA. One of the more flavorful ones I've tried. 4/5