Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Wheelie Hop 6.8%, ODU Brewery, Latvia
7 ratings
3.4
The Wheelie Hop
6.8% New England IPA / Hazy IPA

Reviews

Post author: Francesco
Francesco
4 years ago
3.7
Hazy ale with light amber colour. Highly bitter and hoppy with citrus notes.

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Craft Beer Lab
4 years ago
The Wheelie Hop, Latvia
4.4
Une Ipa bien Hazy, début doux puis une longueur plutôt sèche et herbacé mais très agréable. Bonne bière lettone .

Post author: Binchologue
Binchologue
4 years ago
4.0
Les Lettons sont bien connus pour envoyer du bois en matiere de houblons!! C est confirmé avec cette belle Ipa In hop we trust !

Post author: tharju
tharju
4 years ago
3.8

Post author: Antti Haring
Antti Haring
@ Beerdome
4 years ago
The Wheelie Hop, Latvia
3.4

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Bierloods22
4 years ago
The Wheelie Hop, Latvia
2.8
Neipaa Latviasta, taitaa olla ensimmäinen Latvialainen olut allekirjoittaneelle. Tölkitetty 18.5. eli noin 7 viikkoa sitten. No jaa, ei tämä kyllä neipalta vaikuta. Läpikuultava, tummemman oranssi ilme. Tuoksu on jokseenkin mitäänsanomaton, häiritsevästi pieni villasukkainen sivumaku. Maku muistuttaa katkeraa, havuisen pihkaista, ruohoista ja sitruunaista ipaa. Suussa virkistävä, melko kevyttä ja kuivaa. Tiedä sitten sattuiko itselle joku pilaantunut yksilö vai mikä, mutta ei ollut tällä kertaa lähelläkään mikään kärkipään neipa/hazy ipa.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
The Wheelie Hop, Latvia
3.4
Illan pelailuiden jälkeen vähän olutta. Latvialainen Odu yllätti sourillaan juhannuksena, joten testiin Hazy ipa. ULKOASULTAAN olut on sameaa meripihkanruskeaa ja siihen nousee komea luonnonvalkea vaahto. TUOKSU on mangoinen, ananaksinen, vähän sitruunainen ja kevyen dänkki. MAKU jatkuu kevyen hedelmäisenä. Mangoa, sitruunaa, makeaa vesimelonia ja taustalla havuisuutta. Jälkimaussa dänkkiä katkeroa jää suuhun pyörimään melko pitkäksi aikaa. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja melko pehmeä. No, ei tää Hazy tai NE IPAa ole nähnytkään, kuin tuossa kevyessä sameudessa. Aika ok talous-IPA, mutta ei tarjoa mitään ihmeellistä, eikä ehkä ihan täyttänyt sourin jälkeisiä odotuksia. Ei virhemakuja, mutta mielestäni kuuluisi olla vain perus IPA.