Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Check Berry 6.6%, ODU Brewery, Latvia
7 ratings
3.2
Check Berry
6.6% Sour / Wild Ale

Reviews

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Check Berry, Latvia
3.8
Latvialainen sour testiin. Tuoksussa on hapanta kirsikkaisuutta, hieman makeaa marjaisuutta ja maltaisuutta. Maussa alkuun kirpeää marjaisuutta (herukkaa, mustikkaa) ja kirsikkaa joka kääntyy tosi happamaksi nopeasti. Mukavasti myös maltaisuutta mukana ja runko on sopivan runsas, runsas hiilihapotus toimii vastapainona keventämään. Jälkimaussa on kuivattavaa hapanta kirsikkaa reilusti, hieman tulee sellainen puinen tatsi myös. Kirsikka kyllä toimii itelle tällei happamana! 👍🏼 On kyllä runsaan makuinen olut, sellaista belgikriek meininkiä mutta vähän modernimmalla otteella kuitenkin. Päiväys 5/21, alehinnalla tarttui ostoskoriin, mutta en usko tämän kärsineen iästä sen kummemmin.

Post author: Anna
Anna
3 years ago
2.8
Aika perus, ihan hyvä janojuoma mutta ei säväytä

Post author: Valtteri H
Valtteri H
@ Dranken De Caigny
3 years ago
3.5

Post author: Tuomas S
Tuomas S
3 years ago
Check Berry, Latvia
3.5
Väri ei täysin punainen, vaan pieni ruskea vivahde. Maussa puhdasta kirsikkaa, mutta myös vähän mallasrunkoakin. Hapan ja makea melko lieviä, mutta hyvin tasapainossa.

Post author: BeerPongSmurf
BeerPongSmurf
4 years ago
2.5
Une bière de Lettonie son seul point positif. En même temps j'aime pas les bières aux fruits rouges, elle ne déroge pas à la règle.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Check Berry, Latvia
4.0
Juhannuksen kunniaksi jälkipalaksi itselle uudelta panimolta Pintille uutta olutta. ULKOASULTAAN olut on marjamehun punaista ja siihen nousee likaisen pinkki nopeasti laskeva vaahto. TUOKSU on hapan ja makea. Puhtaan kirsikkainen ja kevyen keksisen maltainen. MAKU on erikoisempi. Kuivakan hapan ja aavistuksen makea. Vähän tulee mieleen belgialaistyyliset sourit (Rodenbach yms.). Olisko pitänyt laittaa sittenkin sour red/brown?🤔 Maussa punaviintä, mustaherukan lehteä, kirsikkaa ja karhunvatukkaa. Jälkimakua kohti hapokkuutta kiristetään lisää. SUUTUNTUMA kevyt ja todella poreileva. Olut luo kuivaa kalvoa suun sisäpinnoille ja herättää sylkirauhasia. Onpas onpas sour. Belgisourien ystävänä pidän kyllä ja samalla kasvoi entisestään mielenkiinto saman panimon muihin jääkaapista löytyviin tuotteisiin. Tykkään! Näköjään Untappdissakin 3.9 (tosin otanta alle 200).