Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Star Cloud 6.8%, Modern Times Beer, United States
12 ratings
3.7
Star Cloud
6.8% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Hazy IPA with Citra, Cashmere, Motueka, and Centennial hops.

Reviews

Post author: Lauri
Lauri
@ Beer Republic Web Shop
1 year ago
Star Cloud, United States
4.1
Kauniin mehumaisen oranssisenkeltaista ja hyvin sameaa. Vähäinen ja isohkokuplainen vaahto. Kaunis olut! Tuoksu hyvin kevyen ja makeahkon trooppisen hedelmäinen ja hieman tunkkainen. Maku makean, runsaan ja kypsän trooppisen hedelmäinen (mangoa, papaijaa, ananasta, persikkaa), kevyen greippinen, hieman yrttinen ja mausteinen, pehmeän vaalean maltainen sekä sopivan humalaisen katkera. Alkoholi lämmittää hieman taustalla. Oikein miellyttävät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma pehmeä ja täyteläinen. Runsaan ja maukkaan hedelmäinen sekä miellyttävän tasapainoinen hazy DIPA. Rinkkaismaistossa saman panimon Ordervillen kanssa: Taisto oli tiukka ja taisi päätyä tasapeliin erilaisista makuprofiileista huolimatta. Molemmilla omat hyvät puolensa.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
2 years ago
Star Cloud, United States
3.8
Kullankeltainen, samea olut puolentoista sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on hedelmää ja sitrusta. Olut on kevyt, hapokas, kuiva, mehumainen ja raikas. Mausta löytyy sitrusta, hedelmää ja katkeroa. Laadukas ja maistuva hazy. Ei kuitenkaan erotu nykyisessä tarjonnasta. (5+7+3+8+15=38) 3,8

Post author: Antza
Antza
@ Beer Republic Web Shop
2 years ago
3.8
Mehumaisen samea, oranssi olut. Parin sormen levyinen, kermaisen tiivis, valkoinen vaahto katoaa nopeasti. Tuoksussa ylikypsää hedelmää. Maussa appelsiinia, sitrusta, melonia. Loppua kohden melonisuus voimistuu. Jälkimaussa havuista katkeroa.

Post author: jimi
jimi
@ Beer Republic Web Shop
2 years ago
3.6

Post author: Yulo S
Yulo S
3 years ago
4.5

Post author: D.A.L.
D.A.L.
3 years ago
4.0

Post author: Cedric C
Cedric C
3 years ago
Star Cloud, United States
3.6
🇺🇸🇺🇸 Hyper houblonnée, un nez herbacé. En bouche c'est fruité et herbacée. On fini sur une amertume plutôt courte.

Post author: Laurent_AnotherDay
Laurent_AnotherDay
3 years ago
Star Cloud, United States
3.5
Assez herbacé au nez. L'attaque est plutôt fruité, pour une fin d ebouch eplus herbacée. Bien houblonné. Une bonne IPA, dans les standards du style

Post author: Cachoukarmeliet
Cachoukarmeliet
3 years ago
Star Cloud, United States
3.7
Super ipa avec du houblon à volonté !! 😉

Post author: Bellomafiosi
Bellomafiosi
3 years ago
Star Cloud, United States
4.7
Une neipa 🇺🇸 à la robe jaune orangée coiffée d’une mousse blanche très fuyante elle dégage un nez fruité et herbacé . En bouche c’est frais et fruité dans un premier temps puis des notes herbacées se font ressentir s’effaçant rapidement pour laisser place à une finale parfumée . Une bonne neipa mais assez classique pour le style .