Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Creation Postulates A Shadow 8.8%, Electric Brewing Company, United States
4 notes
Creation Postulates A Shadow
8.8% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Brewed with malted white wheat. Hopped with Galaxy, Ariana and Vic Secret.

Avis

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Creation Postulates A Shadow, United States
4.3
LC

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Electric Brewing Company
4 years ago
Creation Postulates A Shadow, United States
4.3
Tämä Electric on Instan mukaan ollut 23.5. uutuusolut. Luultavimmin siis 3,5 viikon ikäinen tuplahumaloitu dipa. Humalina Untappdin tietojen mukaan tutut Nelson, Citra (Cryo) ja Galaxy. Aivan käsittämättömän ihana väri jälleen. Kuva ei ihan näytä tämän oluen uskomatonta vaaleutta. Tuoksu jälleen sitrushedelmäinen ja tuhdin kuivahumalainen. Siinä missä edellinen Electric, Initiation of the Catacombs, oli suht kesyä pellettiherkkua, tässä kuivahumaloinnin tuoksu on huomattavan voimakasta. Ja niin on makukin. Aika rajoilla mennään ettei nielu taas huuda apua. Hedelmäisyys on yksipuolisen sitruksinen aivan pienellä makeudella. Humalointi on siis erittäin tuhtia. Hypeä tai ei, Electric tekee erittäin laadukasta olutta, mutta niin tekee Other Half, Tree House, Trillium ja monet muutkin. Niin. Tällä kertaa tämä sähköinen kalja ei lopullista vau-fiilistä antanut, mutta toki tämä oli hyvä kalja jälleen.

Post author: Winzard
Winzard
@ Electric Brewing Company
4 years ago
Creation Postulates A Shadow, United States
4.4
Jatketaan iltaa taas Electricillä. Nämä ovat kyllä olleet maagisia oluita. Tämä yksilö on todennäköisesti tölkitetty 23/05/20, joten ikää tänään tasan 3 viikkoa. Olut kaatuu lasiin jälleen todella vaalean keltaisena ja uskomattoman paksun samean mehuisana. Reilu sormen korkea vaalea ja kermainen vaahto nousee pinnalle. Tuoksu on ihanan raikas ja täynnä trooppista hedelmäsalaattia. On appelsiinia, persikkaa, mangoa, kiwiä, ananasta ja sitruunaa. Todella syvä ja intensiivinen. Maku on runsaan trooppishedelmäinen ja kuivahkon yrttinen ja katkeroinen. Raikasta appelsiinia, mangoa, persikkaa ja ananasta. Jälkimaussa runsaan humaloinnin tuomaa kuivaa humalapellettisyyttä. Suutuntuma on jälleen todella paksu ja mehuisa. Alkoholi on täysin piilossa. Tämä ei ole ihan yhtä monipuolinen kuin aikaisemmat Electricit, mutta siitäkin huolimatta uskomattoman maukasta mehusoppaa.

Post author: Grey
Grey
@ Electric Brewing Company
4 years ago
Creation Postulates A Shadow, United States
4.7
OLUT: Creation Postulates A Shadow PANIMO: Electric Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,8% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (12.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsaan mangoinen, hedelmäsorbettimainen tuntu, makeaan taipuva. Pehmeän jykevä. VAAHTO: Kahden sormen mitassa piipahtava, nopeasti ilmavaksi hötöksi vetäytyvä. GREY’S VIEW Galaxy, Ariana & Vic Secret tuplakuivahumaloitu NEDIPA. Tosiaan on muuten paksu ensipuraisu. Ja makujakin näyttäisi piisaavan. Hedelmien ja sitrusten mukana aavistus nuorta karviaismaisuutta, runsaasti vehnää ja vielä vaniljaista makeuden häivettä löytyy. Mielenkiintoinen kombo ehdottomasti. Suutuntu on lähes paksu, mitä hiilihapot leikkaavat toimeliaasti pienempiin osiin. Sakean notkeaa pirtelöä, missä humalaöljyisyyden taso on huipussaan ja kuohu suussakin yllättävän vähäistä. Jälkimaussa pomeloa, ananasmehuisuutta ja viinilehtoista kuivaa ruraalisuutta ja maaperää. MUUTA MAINITTAVAA: Aikas tyylipuhdas NEDIPA, pienellä twistillä. Hyvin vahvoilla ja hieman tavallisuudesta poikkeavilla mauilla koottu, täysin samea ja kauniin näköinen olut se on. Erinomainen. CANNED 23/5/2020 TASTED 8/6/2020