Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sea Of Serenity 6.0%, North Brewing Co., England
13 ratings
3.6
Sea Of Serenity
6.0% New England IPA / Hazy IPA

Reviews

Post author: Jani "Kankero" K
Jani "Kankero" K
4 years ago
Sea Of Serenity, England
4.0

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
4 years ago
3.8

Post author: tharju
tharju
4 years ago
4.0

Post author: orson
orson
@ Ghost Whale Webshop
4 years ago
Sea Of Serenity, England
4.0
Joskus kun ajattelet että nyt on kaapissa tälle illalle oikein kivoja ja sitten tulee peräjälkeen useampia jotenkin hämmentäviä, tunkkaisia, alkoholisia tai karvaita ipoja. Tänään ei käynyt niin. Toki edessä ei ole ollut kärkikastin oluita, mutta kun useampi itselle kysymysmerkkiolut osoittautuu raikkaiksi ja pehmeiksi trooppisiksi mehuiksi, niin kyllähän sitä tulee olo että tämähän on oikein ilon ja onnen päivä 😎 Tuoksussa makeutta, persikkaa, mangoa, trooppisuutta ja mineraalisuutta. Suutuntuma hiilihappoinen, raikas, kevyt ja pehmeä. Maussa sitrusta, mangoa, ananasta, persikkaa, hieman happamuutta, karambolaa ja appelsiiniä. Oikein kiva raikkaan ryhdikäs trooppinen neipa.

Post author: Petri P
Petri P
4 years ago
4.1

Post author: Andy B
Andy B
@ Honest Brew
4 years ago
Sea Of Serenity, England
4.0

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sea Of Serenity, England
3.9
Viime tilauksessa tuli vähän innostuttua ja oluita on vielä monta jääkaapissa, vaikka huomenna tulee jo uutta lastia. Tähän olueen oli isot odotukset tilatessa, mutta on jäänyt tilauksen viimeisiksi ja ikää 1kk ja 1vko. ULKOASULTAAN olut on sameaa vähän ananasmehua tummempaa ja siihen nousee nätti vaahto. TUOKSU on greippinen, mandariininen, mangoinen ja ananaksinen. MAKU on raikas ja kesäinen sitruksisen hedelmäinen. Greippiä, sitruunaa ja mangoa. Jälkimaku hieman on maanläheisen yrttinen, humalakäpyinen, hieman havuinen ja sitruksisen kuorinen. Happaman pehmeä makumaailma. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja melko pehmeä. Pehmeä ja raikas olut. Oikein hieno suoritus, mutta ihan kuin jotain jäisi puuttumaan: ihan ei neloseen voi laittaa.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sea Of Serenity, England
3.9
Saunajuomana. Huono valo, kirkkaan heleän keltainen ja samea valoa vasten. Tuoksussa makeaa sitrusta (appelsiinia/mandariinia) ja pientä havuisuutta. Maussa raikas mutta runsas sitrus. Makeaa appelsiinia ja myös mangojohtoista tropiikkia. Jälkimaku hieman kuivattavan greippinen ja havuinen, mutta samalla makean mehuisan runsas myös. Suutuntumaltaan runsaan viljainen (o+k+v). Helppoa ja raikastavaa hörpittävää mutta kuitenkin mukavan pehmeä ja runsas alusta loppuun. Oikein hyvä. 👌

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
4 years ago
Sea Of Serenity, England
4.6

Post author: Benoit S
Benoit S
4 years ago
3.7