Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juicebox 6.8%, Fuerst Wiacek, Germany
4 ratings
Juicebox
6.8% New England IPA / Hazy IPA

Reviews

Post author: Winzard
Winzard
@ De BierTonne
4 years ago
Juicebox, Germany
3.8
Saksalaista IPA:a lasiin. Tölkitetty jo 16/03/20, joten tänään ikää reilu 8 viikkoa. Olut kaatuu lasiin yllättävän vaalea keltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalle nousee pari sormea korkea vaalea vaahto. Tuoksussa on raikasta appelsiinia, persikkaa ja anastasta. Pientä yrttisyyttä ja vaaleaa maltaisuutta. Maku on mukavan humaloidun katkeroinen ja kuivan yrttinen. Appelsiinia, ananasta, kiwiä ja persikkaa. Jälkimaku on kuiva ja humalakäpyinen. Suutuntuma on mukavan paksu, ja alkoholi on piilossa. Kiva ja raikas IPA, mutta ei mitään ihmeellistä.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ De BierTonne
4 years ago
Juicebox, Germany
3.9
Oikein mainio ipa. Panimon paras toistaiseksi maistettu. Aiemmat olleet odotuksiin nähden pettymyksiä, tämä ei.

Post author: Lasis
Lasis
@ De BierTonne
4 years ago
Juicebox, Germany
3.7
Samea, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu humalaa ja sitrusta. Maku kuiva, hapan sitruksinen. Hedelmää ja humalaa. Hyvä olut.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De Bierliefhebber
4 years ago
Juicebox, Germany
4.1
Saksasta löytyy muutama hyvä panimo ja niistä yksi on Fuerst Wiacek. Tälle oluelle on annettu Untappdin puolella upeat pisteet, 4.2, vaikka kyse onkin ”vain” 6.8% ipa-oluesta. Toki kyseessä on suht uusi olut. Tölkityspäivä on ollut 16.03., eli melkein kuusi viikko sitten. Uusi olut myös Pintissä. Mehuisan keltainen väri ja pieni höttövaahtoreunus. Tuoksu on happaman sitruksinen ja humalainen - todella miellyttävä. Makeuttakin löytyy tarpeeksi. Maku on mieleinen. Hapanta hedelmäisyyttä, runsaasti humalaa ja sopivasti makeutta. Yllättävän hyvä. Mehuisuus on todella isoa. Onnistunut olut jälleen tältä panimolta.