Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Unholy Melancholy 10.0%, AF Brew, Russia
10 ratings
4.0
Unholy Melancholy
10.0% Imperial Porter

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
2 years ago
Unholy Melancholy, Russia
4.3
Vaikka onkin venäläinen, niin avasin tämän 2,5 vuotta sitten ostetun oluen siitä huolimatta. Uskon ja todella toivon että upean panimon AF Brewin panimohenkilöt eivät tue Putinin aloittamaa raukkamaista sotaa missään muodossa. 🇺🇦❤️ Tuoreena maistettu aiemmin: ”Vaikuttaa valmiilta tuotteelta, vaikka onkin vasta 3 kuukautta sitten pullotettu. Toki kaikki maut ovat sen vuoksi erittäin voimakkaita ja pieniä teräviä kulmia löytyy vielä. Muuten aivan upea teos. Suutuntuma yllättävän paksu. Onneksi tosiaan tilasin kaksi pulloa, jotta voi toisen säästää ja vuoden-kaksi kypsyttää.” _____ 2,5-vuotias nyt. Tilasin näitä aikoinaan vielä yhden lisää, joten nyt toinen pullo auki ja toinen jää säästöön vielä. Onhan tämä. Tuoreena olleet terävät kulmat ovat poissa täydellisesti ja tilalla on pelkkää pehmeyttä ja hentoa savuisuutta. Todella hyvä nyt. Nostan pisteet 4.2->4.3.

Post author: Eetu
Eetu
@ Beerdome
4 years ago
Unholy Melancholy, Russia
4.6
Jokusen aikaa kaapissa lymyillyt AF Brew:n herkku lasiin. Ilmeisen miehekäs portteri kyseessä. (Pullotettu 31.01.20.) Tuoksu on ainakin miehekkään viskinen, todella turpeinen ja saaristolaisleipäisen siirappinen. Erittäin tummaksi ja paahteiseksi vedettyä nokikahvisuutta esillä myöskin. Ensihuikan otettua tunnelma on kuin nyrkkeilykehässä, sillä iskua tuntuu tulevan vähän joka suunnasta, eikä kaikki välttämättä sallittuihin paikkoihin. Vahva turpeisuus on erittäin läsnä, yhdistettynä todella pehmeään single malt viskiin. Todella syväpiirteinen ja voimakas. Ihan kuin jostain puskisi pientä makeuttavaa ja tasapainottavaa marjaisuutta (ehkä vadelmaa) myös mukaan. 🤔 Kyllä tuolla lopussa se nokikahvikin yhdessä tuon yllä mainitun viskin kanssa mukavasti kurkussa lämmittää. Todella pehmeää ja makeaa, mutta ei liiaksi sillä tuo porterin ominainen hapokkuus estää sen ja pitää paketin kasassa. On kyllä hyvää! 😊🍺

Post author: Ipanas
Ipanas
@ De Bierliefhebber
4 years ago
Unholy Melancholy, Russia
4.3
Toinen olut vielä perjantai-ilalle, hidasta nautittavaa, Af brewin Unholy Melancholy. Lasiin kaataessa pikimustaa olutta, jättää upean, pienikuplaisen ruskean vaahtokukan pinnalle. Tuoksussa todella vahvasti savuisuutta ja turvetta sekä kuivaa tammisuutta. Jylhä, mutta samalla ihan houkutteleva. Alta paljastuu kitkerää kahvia ja kevyesti toffeemaista sekä suklaista makeutta. Suutuntuma on mahtavan runsas, kermainen ja paksu. Jokseenkin hieman raskas ja tahmea, mutta hyvin menee pullollinen. Alkoholi lämmittää mukavasti. Maussa savuinen ja turpeinen olemus ei ole kadonnut mihinkään, mutta yllättävän pehmeänä. Mukaan tullut enemmän makeaa suklaisuutta ja toffeeta, vienoa marjaisuutta sekä ylikypsää tummaa hedelmää ja reilummin kuivaa puuta. Ensivaikutelma oli, että ihan liian voimakkaana tynnyröinti eikä lähde sitten yhtään. Kuitenkin lämmetessä pehmeni hienosti ja avautui ihan toisella tavalla, nyt on hienosti saatu savuisuutta ja turvetta mukaan imperial baltic portteriin. Saa nähdä miten ikä vaikuttaako tähän, kun nyt jo näin pehmeänä.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ De BierTonne
4 years ago
Unholy Melancholy, Russia
4.4
Lot of peat in scent. Bit tar. Charred wood, smoke. Taste has medical peat, charred wood, tar, bitter chocolate. Dry and balanced finish. Amazing peat flavours here, oh yes! Good whiskey. Also tastes a bit like beer. Just perfect for my Islay cravings.

Post author: Juho L
Juho L
4 years ago
Unholy Melancholy, Russia
4.3
On se vain hyvää tuo islay tynnyri hyvin tehdyssä imperial stoutissa. Nam

Post author: muikku3
muikku3
@ Beer Republic Web Shop
4 years ago
Unholy Melancholy, Russia
4.5
AF Brew rupee kyllä olemaan itsellä lempi panimoita jo,sen verran kivasti aina maistuu heidän tuotokset😎🤘.Tällä kertaa rankaisijana toimii Unholy Melancoly mitä on siis kypsytelty Islay tynnyreissä.Ei voi mennä pahasti pieleen😍🍺. (31.1.20 lyöty pulloon/toinen jää vielä säilöön pidemmäksi aikaa) Kyllä se vaan tuo Islay tynnyri oikeen jumaloi nenä reikiäni tuoksussa.Sitä niin sanottua palvikinkkuista vivahdetta tupruaa pehmeän savuisuuden verhon takaa missä turpeisuuttakin lapiodaan😛. Suutuntuma on ihanan täyteläinen,kermaisen koneöljyinen ja pehmoisen perverssi. Kyllä tätä epäpyhää lientä on vaan niin miellyttävää kaata kurkkuun ja nauttia😋. Maku on uskomattoman pehmeää näinkin nuorehkoksi Whisky BA:aaksi.Maussa myös lisäksi kaakaomaista suklaisuutta,mikä väistyy tieltä pois,mielyttävän paahteisemman maltaisuuden saapuessa.Savuisuus ja turpeisuushan täällä svengaa,ihan syntyperiäänkin. Todella hyvää ja juonti kypsää jo nytten🤘.Tässä on myös vähän makeuttakin saatu kivasti mukaan,muuten melko epäpyhänkin makumaailman vastapainoksi🤔.Mielestäni paranee vielä ihan huoneen lämpöön lämmetessään😋.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
4 years ago
Unholy Melancholy, Russia
4.2
Heti kun näin tämän oluen julkaisun instagramissa, tiesin että tämä pitää hankkia. Tilasin kaksi pulloa. AF muutenkin kuuluu suosikkeihin ja Islay-BA-versio Melancholysta kuullosti aivan upealta. Erittäin tumma ja paksuhko olut pulputteli lasiin. Valo ei läpi pääse. Tuoksu on voimakkaan tuhti, savuinen, turpeinen, kaakaoinen, kuivapuinen ja suolaisen salmiakkinen. Juuri niin kuin pitääkin. Tuhti on myös maku. Tämä on ehtaa Russian Imperial Porteria ja tekee sen isosti. Voimakkaat maut, nokinen, puinen ja tummankaakaoinen ja paahteisen espressokahvinen. Salmiakkinen suolaisuus ja paahteinen kahvisuus antaa kielen päälle mukavan kutkun. Vaikuttaa valmiilta tuotteelta, vaikka onkin vasta 3 kuukautta sitten pullotettu. Toki kaikki maut ovat sen vuoksi erittäin voimakkaita ja pieniä teräviä kulmia löytyy vielä. Muuten aivan upea teos. Suutuntuma yllättävän paksu. Onneksi tosiaan tilasin kaksi pulloa, jotta voi toisen säästää ja vuoden-kaksi kypsyttää.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ De BierTonne
4 years ago
Unholy Melancholy, Russia
4.3
Huikean hyvä versio Melancholysta. Islay tynnyri vain natsaa omaan makumaailmaan todella hyvin. Maukas, hitaasti nautittava olut.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Beer Republic | Bangkok
4 years ago
Unholy Melancholy, Russia
5.0
Påskelauantaihin vähän tiukempaa porteria 🍺 ei löytynyt pintistä, niin pannaan lisäten 👍🏼 etiketissä oli 2 sellasta sanaa, jotka ei itelle ollu tuttuja, niin lähetään katsoon onko tää häijy tai juro, ehkäpä jopa ärjy imppi porter 😄🤔 Paksun ja öljyisen näköistä tavaraa kaatuu lasiin. Hento vaahto nousee pintaan. Tuoksussa tummaa mallasta, savuista viskiä, tynnyriä sekä aavistus kahvia. Maku. Ai jumalauta. Heti ensimmäisenä tulee mieleen, kun istut kesäyönä järven rannalla notskin äärellä ja täräytät kunnon hiilloksilla kypsytettyä ruokaa huulille. Se hiilloksen ja savun maku, joka ihanasti tarttuu mukaan nuotiolta ja myös tuoksuu vaatteissa vielä seuraavanakin päivänä. Tästä sitä löytyy. Ihanan savuista sekä myös hiukan tervaista ja turpeista makua tarjoilee tämä. Tumma mallaspohja taustalla, ja pintaan hierottu kevyesti notskipannukahvia. Hiukan mausteisuutta mukana myös. Tynnyrihommat on jaksettu hyvin roudata mukaan nuotion ääreen ja sen huomaa myöskin. Mukava jälkilämmitys, mutta alkoholi ei maistu ollenkaan. Jotenkin tästä on silti saatu yllättävän pehmeä jälkimaun puolesta. Nyt oli kyllä taas niiiiiiiiin hyvällä tavalla erikoinen ja omaan makuhermoon iskevä porter, että oksat pois 👌🏼 lisää näitä, jumalauta 🍺