Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Something Good 3 6.2%, DEYA, England
18 ratings
3.6
Something Good 3
6.2% India Pale Ale
"Something Good is a new rotating IPA series where we explore new ingredients, techniques and processes with the hope of hitting on something good… We plan to release one Something Good every month this year. For the third iteration of Something Good, we used hand selected Simcoe and Amarillo CRYO hops and a new dry hopping technique. This SG came out very soft and juicy but with fantastic (crisp) drinkability. Full on orange and citrus fruit juice with a wee bit of pine and solid bitterness. Banger.."

Reviews

Post author: Crowcounter2007
Crowcounter2007
3 years ago
3.6

Post author: Mac
Mac
3 years ago
Something Good 3, England
3.5

Post author: Jonny B
Jonny B
3 years ago
3.4

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
Something Good 3, England
3.6
Jotenkin kuivakka ja luonteenton. Sitruunaa, greippiä, humalaa, hiukan katkeroa. Ei oikein mitään syvyyttä. Tuoksu hiukan parempi kuin maku. Ulkonäkö ja vaahto on nätti. Kuuman kesän janojuomaa.

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Something Good 3, England
3.9
Deyaa Simcoella ja Amarillo humalilla Cryo tekniikalla kutiteltuna😋🍺.26.3.20 lyöty tölkkiin tämä tuotos. Tuoksussa haalean hentoa sitrusta,vähän vahvemmin persikkaisuutta ja melonisuuden vivahdetta. Mukavan kuivaavasti ja tehokkaasti on isketty humalaa tähän 6.2% vahvuiseen Ipaan.Vaikkakaan tämä suutuntumaltaan mitenkään äärimmäisen paksu olekkaan.Mutta mielyttävä keskitäyteläinen ja kuivaavan rivakka on suutuntuma😅. Kyllä tästä appelsiiniä,sitrusta(hapanta)greipin rouhevaa kuorta ja vähän lungimpaa melonisuuttakin voipi huomata. Vähän tuntuu että Enemmän ratsastetaan tässä humalapainotteisesti ja voimakkaammat hedelmien maut ei ihan nouse pintaan asti🤔. Mutta raikas ja oikeen hyvä Ipa se on 6.2% Hyvin voisin ostaa uudestaan.😎👊🏻. (Nyt auttamaan kaveria kaivamaan Tuijjia🌲 maahan😅)

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Something Good 3, England
4.0
Eilen nautittu. Kirkkaan keltainen ja utuinen väriltään. Reilu parin sormen paksuinen vaahtokukka. Tuoksussa greippiä, sitruunaa, kukkaisuutta, aprikoosia, tuoretta luumua ja ruohoa sekä freshiä yrttisyyttä. Runko on kevyehkö, mikä tekee tästä todella helpon juotavan. Kevyt ja pirskahteleva hapotus. Kevyestä rungosta huolimatta, tähän on saatu pakattua paljon makua. Makeaa ja katkeraa greippisyyttä, appelsiinia, aprikoosia, persikkaa, hieman mangoa, maltaisuutta ja lopussa jälleen tuoretta yrttiä ja suuta kuivattavaa ruohoisuutta. Todella miellyttävä, hieman perinteisempään ipaan kallellaan oleva humalointi.

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Something Good 3, England
4.0
Keltaista olutta. Muodosti parin sormen paksuisen valkoisen höttövaahdon. Tuoksu on sitruksinen, kevyen trooppishedelmäinen sekä kuivahumalainen. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja kevyesti suuta pistelevän hiilihappoinen. Maussa on sitrusta, trooppista hedelmää, yrttistä kuivahumalaa, greippiä sekä lopussa kevyttä hop burnia. Hyvän makuinen olut. Tuo hiilihappojen pistely yhdistettynä hop burniin hieman verottaa nautittavuutta, mutta onhan tämä silti hyvää.

Post author: Winzard
Winzard
@ De BierTonne
4 years ago
Something Good 3, England
3.7
Aurinko paistaa ja ulkona on lämmintä. Terassille piti siis mukaan ottaa hieman janojuomaa. 26/03/20 tölkitetty Deyan American-IPA, joka on Cryohumaloitu Simcoella ja Amarillolla. Kaatuu lasiin iloisen keltaisena ja melko utuisena. Uhmakas kermainen vaahto nousee pinnalle, ja pysyy siinä pitkään. Tuoksu on vaalean yrttinen, valkopippurinen ja runsaan sitruksinen. Melko mieto. Maku on kuivahkon humalakäpyinen, valkopippurinen ja runsaan yrttinen. Taustalla on appelsiinia, ananasta ja pehmeää kiwiä. Suutuntuma on näille volteille oikein miellyttävä. Happoja on keskiverrosti. Oikein kiva ja kevyt olut, jossa mukavasti makua. Sopii tähän terassille auringon kanssa loistavasti.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Something Good 3, England
4.0
Viimeisin kaljapaketti saapui Hollannista, joten jääkaapista kaljapaketin avauskaljana Deya lasiin ja laatikon sisältöä ihastelemaan. _ _ _ Sinne se janoon nopeasti meni. Oikein ihanan humalatuoksuinen ja raikkaan maukas ipa. Hedelmäisyys huipussaan. Täydellinen mehu just nyt. Kuivahumalointi oli todella pehmeää. Nam!

Post author: Juho L
Juho L
4 years ago
Something Good 3, England
3.8
Oikein hyvää