Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Big Worst 14.4%, Mikkeller, Denmark
21 notes
3.2
Big Worst
14.4% Barley Wine

Avis

Post author: Ville K
Ville K
@ Mikkeller Beermail Box
3 years ago
3.8
Herkullinen Barley Wine! Oluen väri on punertavan ruskea ja oikeastaan ihan kiva. Vaahtoa ei juurikaan jää pinnalle eikä olut hirveästi kupli suussa. Tuoksu on täynnä kaikkea! Lähinnä makeaa mallasta, amerikkalaisia aromihumalia, kuivakakkua ja jotain jälkiruokaviiniä. Maku ja suutuntuma ovat loistavia! Olut on täyteläinen ja hyvin makea, ja siitä löytyy selkeästi tuoksusta löytyvät elementit. Alkoholi maistuu, mutta ei liiaksi. Ja tämä on hyvä saavutus 14,4 volttiselta juomalta! Vähän kevyempi tämä voisi olla, mutta Barley Winenä todella hyvä! Pullo kypsynyt syksystä 2019 asti, ja olut olisi voinut tasaantumassa vielä vuoden pari ainakin! Humalat nimittäin tulevat yllättävän hyvin esiin. Mikkellerin kuukausitilauksen tuote.

Post author: ClaudiusTJ
ClaudiusTJ
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.2

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
2.4
MBC xx/19. Lyhyttä arviota. Viinainen, tiukahko, greippinen, hyvin makea, rusinaa, appelsiinia, kuivattua aprikoosia, ananasta, katkeroa, karamellia, leipäistä maltaisuutta. Hyvin karkea tapaus. Joko todella pitkä kypsytys tai sitten vaan ei toimi. Palaset ei lupaile liikoja.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Big Worst, Denmark
3.7
Saunan jälkeen viikonlopun alkuun olutta. Barley wine on lempioluttyylini ehkä TIPAn jälkeen, mutta jostain syystä en ole juuri saanut kunnollista barley wineä koko talvena. Aika korjata tilanne. Brut ipat ja lagerit on nähty. Tämä barley wine on pantu champanjahiivalla. ULKOASULTAAN olut on mahonginruskeaa ja siinä käväisee luonnonvalkea vaahto. TUOKSU on makean maltainen, toffeinen, karamellisokerinen ja mausteinen. MAKU täyttää kyllä koko suun. Täyteläinen ja hieman pistävän makea ja kuivakka makumaailma. Imelää maltaisuutta, karamellisoitua sokeria, mausteisuutta, toffeeta, ylikypsää greippistä ja luumuista hedelmäisyyttä. Maltainen ja imelä maku jatkuu suussa pitkään. Vaatimaton 14.4% alkoholia ei juurikaan maistu läpi, kuin uloshengityksessä. SUUTUNTUMA on täyteläinen. Alkoholi polttelee suussa ja olut luo suunsisäpinnoille kuivaa maltaista kalvoa. Siis, että mitä? On erikoinen makea ja täyteläinen olut. Alkuun oli hauska makeus, mutta loppua päin alkaa imelyys tökkimään. Herää vain kysymys, minkälaista tää olis tynnyrikypsytettynä?

Post author: Hilkka H
Hilkka H
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
4.2
Holy barley! Ei tämä ole worst vaan aivan mahtavaa. Saunan päälle aperitiivina pikku lasi tätä siirappia ja burgerin päälle loput. Koko perheen ohjelma Putouskin mahtaa tällä kertaa naurattaa, kun barley winen suloinen alkoholi kohosi vatsaa lämmittämästä ihan aivojen tasalle. Huh! Aika ihanaa. Neitsyys meni näiden ohraviinien osalta.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Big Worst, Denmark
3.5
Makeaa mallasta, sokeria ja siirappia. Jälkimaussa pehmeä humalointi.

Post author: Nahka-asa
Nahka-asa
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Big Worst, Denmark
3.0
Siirappinen, pähkinäinen ja makea barley wine. Ehkä jopa hiukan liian makea omaan makuun.

Post author: Jerkku
Jerkku
5 years ago
2.8
Ehkä jopa hieman liian siirappinen. Maussa lisäksi pähkinää ja taatelia.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Big Worst, Denmark
4.2
This particular beer came in MBC sometime in spring while I still got regular beer mail. I tried a little bolder presentation and the glass stayed steadily on the bottle. Lucky me. The bar code lead to a stronger version of this. And since I had no regular beer after sauna this was my choice. Hits you quite nicely. 😁 It poured a bit hazy deep golden or should I say amber color with beige head reaching nearly two fingers. Left a little area of uneven lacing that stayed until the glass was empty. Aroma is fruity and overwhelmingly sweet and boozy, really hits your nostrils. There's also caramel, toffee, raisin and malts and dark sugar. Flavour is really sweet which I truly like, I'm definitely into sweet stuff. Alcohol warms up my chest nicely and though the boozyness slightly comes through it does not disturb me. I detect those fruity notes, toffee, caramel and raisin. The sugar is such a big character here that it almost glues your lips on the edge of the glass, that sticky it is. Well I rest my case. This was really satisfying at least to me.

Post author: Mr Kasteel
Mr Kasteel
5 years ago
4.8
Taisi olla kolme vaihtoehtoa tästä pintissä, mutta tässä oli oikea nimu ja oikeat voltit. Mutta asiaan... Pihkaista ja pihlajanmarjaista makeutta, suutuntumalta paksu ja siirappinen. Alkoholi tulee sopivasti läpi niin kuin näillä volteilla saakin tulla, mukava lämpö rintaan. Mahtava olut minun makuuni, joskin sopii tosiaan jälkkärilaseihin ehkä paremmin.