Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Q.O.R.I.S The Quasher 15.7%, Hoppin' Frog Brewery, United States
16 betyg
3.9
Q.O.R.I.S The Quasher
15.7% Imperial Stout

Recensioner

Post author: Mika M
Mika M
1 month ago
4.5

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Tammela
11 months ago
Q.O.R.I.S The Quasher, United States
4.1
Musta. Kahvia ja vahavaa mallsta vaniljalla tuoksussa. Pieni tynnyrin tuoma alkoholisuus mukana tuoksussakin. Superpehmeä kärki. Makeaa sokerista makua, yli-imelään taittavaa tummaa makua kirsikan happamuuden sekä tumman suklaan muodossa. Nyt on iso olut. Onneksi on pieni olut. 2,45 dl oli tölkin koko ja oikein sopiva tällaisten pakkauskooksi!

Post author: T-ulo
T-ulo
1 year ago
4.1

Post author: Sei
Sei
2 years ago
Q.O.R.I.S The Quasher, United States
4.2

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
2 years ago
Q.O.R.I.S The Quasher, United States
4.4
Työviikon, salin ja saunan jälkeen perinteisesti olutta. Jatkan hyvin alkanutta jytyjen perjantai oluiden putkea Hoppin Frogin "Quadruple Imperial Stoutilla", jossa on miehekkäät 15.7% alkoholia. Tämä oli "unohtunut" pelon ja kunnioituksen sekaisin tuntein kypsytyskaappiin. PE olisi 1.5kk päästä eli lienee juontikypsää. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen nousee ohut beigevaahto. TUOKSU on pehmeän paahteinen, lakritsinen, kahvinen ja hieman savuinen. MAKU jatkaa kuivan pehmeää linjaa. Paahteista mallasta, lakritsia, tummaa kahvia, joka ei todellakaan ole kitkerää, ehkä vähän jopa toffeeta ja tummaa suklaata taustalla. Päällä sellainen jännä havuinen/havupuinen verho, pyöristämässä viimeisetkin kulmat. Alkoholi ei maistu läpi muuten kuin uloshengityksessä 🤯.Pehmeä, mutta todella vahva ja jyty makumaailma. SUUTUNTUMA melko täyteläinen ja pehmeä. Paukkuu ja pisteitä ropisee! RIS minun makuun. 👍

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
3 years ago
Q.O.R.I.S The Quasher, United States
4.2
On aika jytyä, mutta pysyy kuitenkin pehmeänä. Oikein klassinen maku, paahteisuutta, suklaata ja makeutta. Laadukas.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ Drikbeer
3 years ago
4.4
Öljyisen paksua. Voimakasta tummaa suklaata ja espressoa. Myös jotain kuivatun hedelmän vivahteita, jotka tekee tästä hieman konvehtin makuista. Aika reippaasti katkeroa keskivaiheilla. Jytkyä tavaraa kyllä ja kaikki alkokaan ei ihan pysy piilossa. Huikea olut.

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
3 years ago
4.0

Post author: Aapo S
Aapo S
@ Panema
4 years ago
Q.O.R.I.S The Quasher, United States
3.4
Yksi vahvimmista oluista, mitä olen juonut. Liika on liikaa. Kotona olisi rennompi nauttia.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Panema
4 years ago
Q.O.R.I.S The Quasher, United States
4.5
Uskomaton olut - hämmästyttävintä, että tämä on vahvuudeltaan lähes 16 pinnainen. Ensivaikutelma on pehmeän suklainen ja kahvinen, mutta ennen kaikkea hedelmäinen! Luumua, persikkaa ja jopa mansikkaa, jotka tekevät tästä suklaan kanssa täydellisen kombon. Paahteisuus saatu todella pehmeäksi. Tässä ollaan hienon pastry stoutin ytimessä.