Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mangotrix 8.0%, Varvar Brew, Ukraine
7 ratings
3.6
Mangotrix
8.0% Imperial IPA / Double IPA
IBU 63

Reviews

Post author: Patavaltti
Patavaltti
2 years ago
3.3

Post author: -mIDE-
-mIDE-
@ Piwne Mosty
3 years ago
Mangotrix, Ukraine
4.0
Nyt puskee isosti mangoa ulkonäössä, tuoksussa ja maussa. Erittäin raikas ja pirteä olut. Pieni kitkeryys jälkimaussa. Oiva maistelujuoma.

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
3 years ago
Mangotrix, Ukraine
4.0
Jos mango maistuu niin tässä sitä olisi tarjolla, sen verran mehukas juoma on lasissa. Tuoksua hallitsee mehukas mango, paljoa muuta ei nenään asti tulekaan. Maku tarjoilee myös tymäkkää humalointia mehukkuuden lisäksi ja kokonaisuus on samalla täyteläisen mehukas ja raikas. Jälkimaku saisi olla pidempi, nyt suuhun jää kummittelemaan lähinnä kuiva katkerohumala.

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.4
Tämähän tuoksuu ihan mangopiltiltä. On siellä vähän ruohoisuuttakin sentään seassa. Melko paksu suutuntuma. Mangososeinen ensipuraisu. Perästä seuraa yllättävän kitkerää ruohoisuutta. Eipä tästä hirveästi muuta saa irti. Ei ehkä ihan tasapainoinen olut.

Post author: SahaMattiJukari
SahaMattiJukari
@ Piwne Mosty
3 years ago
Mangotrix, Ukraine
4.0
Erittäin hedelmäistä herkkua. Mangoa niin tuoksussa kuin maussa. Toki tässä käytettykin mangoa valmistuksessa,mutta on tosi hyvää.

Post author: scorpion_mp
scorpion_mp
@ Piwne Mosty
3 years ago
Mangotrix, Ukraine
4.4
No nyt on! ... todella intensiivinen aito mangon maku ja tuoksu. Tuhti vaalea runko on hyvin pehmeä, paksu maukas. Kuitenkin aika makea olut, vaikka katkerot tasapainottaa sitä. On kyllä hyvää. Harmi ettei voi paljoa juoda, sillä tää 8,4% tyhjään mahaan saa mut putoon pöydän alle aika äkkiä

Post author: shmatoid
shmatoid
@ Red Door pub
4 years ago
4.8