Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mind Circus 7.0%, Russian River Brewing Company, United States
6 ratings
3.6
Mind Circus
7.0% New England IPA / Hazy IPA
Mind Circus IPA has a mild bitterness and a thick, luscious mouthfeel. This style of IPA is what is being called in the beer world a “Hazy IPA” Dominantly herbaceous and grassy, with moderate tropical notes as well as some bright citrus. This unique hazy IPA gains its flavor of grapes and grass from the Nelson hops, and its tropical notes of pineapple and mango from the Strata hops. It is unfiltered leaving a “haze” and some yeast for more texture. Oats were also used to add to the softer mouthfeel and hazy appearance.
Hops: Nelson Sauvin, Strata

Reviews

Post author: Crush45
Crush45
@ Tailgaters
4 months ago
4.7

Post author: Ben A
Ben A
3 years ago
4.2

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Russian River Brewing Co.
4 years ago
Mind Circus, United States
3.8
Russian Riverin Pliny Elder DDH (Pliny for President) oli todella puhtaiden makujen ilotulitusta. Tämä Mielen Sirkus ei taida ihan päästä samalle tasolle? Tölkitetty 10.07. UT nyt 4.03. Vaalea kellertävän American ipan tuoksu on toki hyvä ja laadukas, mutta hieman mieto. Sitruspuiden happamia hedelmiä ja humalaa. Nelson on ihan hyvän makuinen humala ja Strata antaa tähän selvästi marjaista ja rypälemäistä pirteyttä. Loppuvaiheessa happamuutta on enemmän ja se vähäinenkin makeus jää jälkeen. Ihan kiva jenkki-ipa, mutta ei muuta.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Mind Circus, United States
4.0
Late check

Post author: Winzard
Winzard
@ Russian River Brewing Co.
4 years ago
Mind Circus, United States
3.7
Russian Riverilla on Plinyjen ansiosta aina paikka minun sydämmessäni, joten on kiva kokeilla miten heiltä luonnistuu nämä nykyaikaisemmat oluttyylit. Tämä on heidän mielestään ’Hazy IPA’, mutta on kuitenkin merkitty jenkki-ipana Untappdiin. Olut on tölkitetty 10/07/20, joten ikää tänään tasan 3 viikkoa. Olut kaatuu lasiin melko vaalean ja kirkkaan keltaisena. Olut on täysin sameaa ja nostaa pinnalleen puolen sormen korkea valkoisen vaahdon. Tuoksu on raikkaan sitruksinen, appelsiininen, ananaksinen ja limeinen. Pientä yrttisyyttä ja aavistus havuisaa katkeroa. Maku on raikas ja runsaan sitruksinen. En sokkona tätä kyllä ’hazy ipaksi’ kutsuisi, vaan menisi tuoksi jenkki-ipaksi. Katkeroa on taustalla keskiverrosti, ja muutenkin jälkimaku on kuivan yrttinen ja havuinen. Mukana on toki appelsiinia, sitruunaa, limeä ja ananasta. Suutuntuma voisi olla paksumpikin, mutta alkoholi on onneksi täysin piilossa. Vähän kevyeksi jää kokonaisuus. Joisin 100 kertaa mieluummin panimon mitä tahansa Pliny-versiota.