Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Holiday Weekend 13.7%, Prairie Artisan Ales, United States
6 notes
3.6
Holiday Weekend
13.7% Imperial Stout

Avis

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 years ago
Holiday Weekend, United States
3.9
Kerran joululomat on tänä vuonna vain viikonloppu, niin sopii hyvin tämän oluen nimi sesonkiin. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen muodostuu suklaanruskea utu. TUOKSU on aika terhakka ja päällekäyvä. Imelää. Kanelia, vaahtokarkkia, kookosta ja vähän suklaata. MAKU... Joo-o. On tässä makuakin. Ei niin makea, kuin tuoksu lupailee, mikä on positiivinen asia noin imelän tuoksun jälkeen. Kanelia, tummaasuklaata, vaniljaa ja bourbonia. Taustalla kivasti kookosta, jälkimaussa sopivan makeasti vaahtokarkkia ja valitettavasti myös alkoholia. Ei kuitenkaan yllätys, kun kuitenkin 14,2% alkoa. SUUTUNTUMA melko täyteläinen ja pehmeän poreileva. Vahva makumaailma jopa liiankin. Makeus alkaa puskemaan lasin edetessä aika överiksi. Melkein olisi ollut riittävä, että olisi vetänyt vaikka kaverin kanssa puokkiin tämän.

Post author: Jari J
Jari J
@ Drikbeer
3 years ago
Holiday Weekend, United States
4.1
Vuoden 2020 versio ja ABV 14,2% Pullotettu 6.5.2020 Temperature: +12 C Mustaa ja paksua tavaraa. Hento vaahto ei kestä kauaa: 4/5 Tuoksussa paljon kanelia, suklaata, jonkin verran kookosta ja sitten bourbonmaista lämmittävää alkoholia. Paahteiset aromit viimeistelevät tuoksun ja ne tulevat esiin erityisemmin voimakkaammalla nuuhkaisulla: 4,25/5 Suutuntuma on panimon tyyliin vähän turhan ohkainen, mutta muuten ihan hyvä ja vallan tasapainoinen vaikka vahvuutta löytyy paljon: 3,75/5 Maussa runsaasti suklaakahvisuutta, jonkin verran kookosta ja jonkinlainen jännä makea vivahde. Kenties se tulee vaahtokarkeista? Myös bourbonin vanilijaisuutta ja alkoholin makua. Alkoholi tulee kyllä juuri passelisti esiin: selkeästi iso olut, muttei yhtään viinamainen ja liuotinmainen. Runsas ja monipuolinen ja melkeinpä parantaa joka hörpyllä: 12,75/15 Aavistuksen turhan kevyestä rungostaan huolimatta runsas ja tasapainoinen. Ennenkaikkea maukas. Todella hyvin rakennettu olut ja kenties paras olut, jota on Prairielta tullut maistettua.: 16/20 =40,75/5

Post author: orson
orson
3 years ago
Holiday Weekend, United States
4.2
2020 versio. 14,2%. Alussa kaneli dominoi liikaa, mutta sitten tasapainottuu ja ai että on hyvää. Runsas, täyteläinen, pehmeä, vaahtokarkkeja, kanelia, kaakaopapuja ja kookosta.

Post author: Akusam
Akusam
3 years ago
3.5

Post author: Saka
Saka
@ Ant Brew
3 years ago
Holiday Weekend, United States
4.2
Sama olut mut 14,2%. Tiukka kanelipulla suklaalla..

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
Holiday Weekend, United States
4.2