Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pirate Paradise 13.0%, Prairie Artisan Ales, United States
11 ratings
3.9
Pirate Paradise
13.0% Imperial Stout
Rum barrel aged stout spiced with coconut and vanilla.

Reviews

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
4 months ago
Pirate Paradise, United States
4.2
Aika alkaa jo näkyä. 2019 pullotettu. Kuitenkin kookos, kaakao ja vanilja toimivat tässä edelleen kivasti. Kyllä sen romminkin sieltä selvästi poimii ja se myös toimii tosi kivasti omaan makuun. Rommitynnyröityjä saisi tulla useamminkin vastaan.

Post author: muikku3
muikku3
@ Beerdome
3 years ago
Pirate Paradise, United States
4.1
Jalkapallon ⚽️ EM finaaliin,Piraattejen Paratiisia leimauksella 25.7.2019. Tuoksussa paahteisempaa kookosta,Rommin työntyessä mukavan selkeästi kiven alta esiin. Suutuntuma on liukkaan öljyisä ja kivasti vähän kurkkupäätä lämmittävä.Melkolailla keskitäyteläisen oloinen. Prkl ☠... Tässähän on oikeasti hienosti ja sopivan karskisti Rommitynnyröintiä esiin tuova Merirosvo 🍺. Pehmeää kookoksisuutta,maitosuklaisen tatsin kera nousee alkuun Rommin kera huulille 😋.Kookos ja suklaisuus tuntuvat myös aavistuksen paahteisemmilta maun edetessä.Rommisen pehmeä taistelun jälkeinen hyvän maun tunne jää myös joksikin aikaan suuhun kivasti pyörimään. Tämähän on oikeastaan parempaa kuin odotin😋👌.Ihan kuin joku aikaisempi Prairie olisi pettänyt täysin rungon suhteen aikaisemmin🤔.Tämä sen suhteen toimittaa vallan mainiosti eikä tunnu yhtään häiritsevän laihalta ☠🍻💪

Post author: Julien W
Julien W
@ L'échoppe de Bière
3 years ago
3.6

Post author: NaeZae
NaeZae
3 years ago
Pirate Paradise, United States
4.1

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Pirate Paradise, United States
4.0
Nightcap it'll be today. Bottled 25/07/19. Scent of rum raisins, vanilla, faint coconut, milk chocolate. Dark fruity rum. Taste has coconut, banana, vanilla, rum, raisins, chocolate, slight coffee, dark malts, little brown sugar. Finishing with that sweet tang™ and mouth-numbing warmth. It's not oversweet though. Long-lasting flavour. Body is medium-full. Smooth, bit fumey when colder. Warmer, the presence of alcohol almost vanishes. Mmhm. Decent rum-banana-vanilla milk chocolate candy. Nothing too mind-blowing though.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ Beergium Webshop
3 years ago
4.2
Pehmeän hienostunut. Makeahkon vaniljainen. Kahvia ja suklaata sopivasti. Pitkästä aikaa todella hyvä imppi. Rommia, mutta tosi pehmeästi. Kuivattua hedelmää. Mukavan intensiivinen.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
3 years ago
Pirate Paradise, United States
4.1
Suklaata ja hieman likööriä. Loistava!

Post author: Joakim P
Joakim P
4 years ago
4.6

Post author: Harala
Harala
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Pirate Paradise, United States
4.8
Tuoksu on vahvan tynnyrinen ja rommi sellainen. Sokkona olisi saattanut luulla bourboniksi. Lisäksi hieman vaniljaa. Maussa sama homma, tosin vanilja tulee selkeämmin esiin, mutta tammitynnyri on pääroolissa. Kookos on todella hentoa ja tulee lähinnä jälkimaussa ja jossa rommikin tulee selvemmin esiin. Jälkimaku on myös vahvan paahteinen, mutta pehmeä. Prosentit on myös mukavasti esillä😁.

Post author: Mika M
Mika M
4 years ago
4.0