Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
paarnoori 9.0%, Rocking Bear Brewers, Finland
27 Bewertungen
3.2
paarnoori
9.0% Barley Wine

Bewertungen

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Rocking Bear Brewers
3 years ago
3.3
Kesäreissun satoa niittäessä, lasiin kaatuu hyvin rusinaisen tuoksuinen olut, kevyellä vaahdolla ja hieman punertavalla sävyllä. Maussa luumuisuutta, viinimäisyyttä (voisi jopa yksilöidä punkun suuntaan), maltaisuutta, jotain joka tuo mieleen penisiliinin, maltaisuutta sekä oluen lämmetessä lakritsaa. Jälkimaussa punkkua, makeutta ja hyvällä tavalla alkoa. Taustalla kummittelee koko oluen ajan liiallinen siirappisuus, siitä miinusta.

Post author: Niklas V
Niklas V
3 years ago
2.9
Meripihkan ruskea ja hento vaahto. Tuoksu: port viini, makea mallas, karamelli. Maku: makea mallas, vadelma.

Post author: HarriL
HarriL
3 years ago
paarnoori, Finland
3.0
Tummansävyinen ohra viini. Tuoksu rusinaa. Suutuntuma on viinimäinen mutta jälkimaku kääntyy hieman kitkeräksi. Ei nyt ihan huippua mutta menee.

Post author: Mika69
Mika69
3 years ago
3.6

Post author: Lasse K
Lasse K
@ Kallio
3 years ago
3.3
0,33 tölkki. Rusinainen tuoksu. Maltainen täyteläinen maku. Aika tuhti.

Post author: Ju$i
Ju$i
3 years ago
3.3

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Rocking Bear Brewers Panimonmyymälä
3 years ago
paarnoori, Finland
3.3
Lauantai illan huumaa... Olematon vaahto kertyi. Luumua, makeaa hiivaa, sahtimaista banaania hiukan sekä lakristia löytyy tuoksusta. Siirappi, ylikypsä hedelmä, mallas, hieman makea lakritsi ja hiiva puskee makuhermostoon aluksi. Luumuinen, hieman makea mallas, havua sekä siirappia löytyy loppumausta joka jää suuhun odottamaan uutta mahdollista suullista tätä viiniä. Olut on pehmeä, kevyt, hieman makea jossa alkoholi pysyy taustalle. Uskon että kypsyttäminen vienyt alkoholin makua pois.

Post author: Jarno K
Jarno K
@ Rocking Bear Brewers
4 years ago
paarnoori, Finland
3.1
Oluen saa kallistaa lasiin riuskoin ottein saadakseen kauniin kukan joka viipyy vain hetkisen. Väri samean ruosteinen. Tuoksussa makeaa hiivaisuutta, kuin leivoksessa. Myös lievä salmiakkisuus tuntuu. Suutuntumassa on hapokkuutta, maku makean raikas, jälkimaku kirpakka. Miellyttävä kokonaisuus!

Post author: Markus K
Markus K
4 years ago
paarnoori, Finland
3.4
Tuoksu huutaa jotain kamalaa souria sekasin kiljun kanssa. Maku onkin aivan eri; lämmittävä, vahva, mutta pehmeä ja makea. Ei hassumpaa

Post author: Peetu
Peetu
4 years ago
3.5