Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Grateful Jams 8.0%, Brix City Brewing, United States
5 ratings
3.4
Grateful Jams
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
The “big brother” to our popular Tasty Jams, Grateful Jams is a NE style DIPA Double Dry Hopped extensively with Citra+Mosaic. This one is bursting with notes of pronounced citrus, fresh blueberries, and Dole pineapple juice.

Reviews

Post author: Mightykoala
Mightykoala
2 years ago
Grateful Jams, United States
3.9
Kullankeltainen, samea olut puolentoista sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on hedelmää ja sitrusta. Olut on keskitäyteläinen, hapokas, kuiva ja raikas. Mausta löytyy mallasta, sitrusta, hedelmää ja katkeroa. DDH missä humalina mosaic ja citra ei kovasti voi mennä vikaan. Vahvaa tekemistä. (5+8+4+7+15=39) 3,9

Post author: Benjamin J
Benjamin J
2 years ago
3.5

Post author: King Goblin
King Goblin
2 years ago
3.0

Post author: Juovo
Juovo
@ Brix City Brewing
2 years ago
Grateful Jams, United States
4.1
Brix Cityn DDH DIPA Citralla ja Mosaicilla. Jos tämä menee pieleen niin juhannus on peruttu tältä vuodelta. Lasiin kaatuu syvän kullankeltainen, hyvin tiheä liemi. Läpipäästämättömän oluen päälle kuohkeutuu hieman kellertävä, luonnonvaalea pilvi joka säilyy hyvin. Sekakuplainen pilvi jättää kevyesti jälkeä itsestään. Tuoksu on hyvällä tapaa trooppisen selkeä; ananasta, mangoa, aprikoosia ja perinteinen mehuisan ja kuorisen sitruksinen paletti. Pehmeään soseisuuteen iskostuu kuitenkin jännä tumma marjaisuus, jossa karhunvatukkainen, mustikkainen puoli tekee mukavaa syvyyttä fiilikseen. Perinteinen maltaisuus tulee freshin ohraisen jyväisenä läpi, ruohoisuus on mukavasti kuivaa, enemmän heinäistä ja miedompaan kuivaan mäntykankaaseen yhdistyvä. Kivan perinteisen runsas pilvi oluen päällä. Maku on hieman syventyvämpi hedelmäisyyteen, mutta tropiikkia tulee mangosta, ananaksesta, aprikoosista, mehuisasta greipistä ja sitruskuorisesta skaalasta. Edelleen hieman metsämarjainen, tummahko viba on hyvin läsnä mutta enemmän sekoittuen hedelmäisyyteen. Raffimpi maltaisuus käyttää mukavasti suuhun viljaisuutta ja tasapainoa, karamellinen puoli teettää tässä mukavaa lisää. Kuivahko katajaiseksi kääntyvä pihkaisuus on todella miellyttävä lisä tässä, tekeytyy tumman marjan kanssa kuin piste i'hin. Jälkimaku hedelmäinen, marjainen, maltainen ja pihkainen. Suutuntuma melko täyteläinen, keskihapokas, semisti katkeroinen ja pitkähkölti liukuva. Hyvin perinteisen varma ja tyypatty DIPA. Marjaisuus tuo oman lisänsä, mutta muutoin selkeästi haettu erinomaiseen runkoon pientä mukautusta ja tuohan toimii. Helppoa juotavata näin helteiden jatkoihin.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Sori Taproom
4 years ago
3.8