Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Gerdes Gose 5.0%, Suomenlinnan Panimo, Finland
337 notes
3.2
Gerdes Gose
5.0% Grodziskie / Gose / Lichtenhainer
Débloquez l’autocollant Suomenlinnan Panimo en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
Gerdes Gose -olut Kipinä luoda Suomenlinnan pullovalikoimaan kirpeä, mutta tasapainoinen gose tuli asiakkailta. Vaikka myös helpommin lähestyttävä Gethe Sour maistuu, happamampaa kaipailtiin. Tähän vastaus on Gerdes Gose, mustaherukalla maustettu taidonnäyte. Goset ovat jo hyvin suomalaisten mieliin jäänyt hapanoluen tyyli. Niiden mineraalinen makukokonaisuus on virkistävä ja vivahteikas, ja ne sopivat loistavasti kevään oluthulinoihin. Mustaherukalla maustettua hapanolutta on toivottu jo Foil Hat Berliner Weissesta (2016) alkaen - tässä se nyt tulee! J. Gerdes tunnetaan Suomenlinnan rakennustöiden aikaan alueella vaikuttaneena henkilönä, joka ainakin toisinaan myös matkusti Ehrensvärdin seurueessa. Gerdesin mukaan on nimetty Särkänsaarella sijaitseva linnoitusrakennelma, kaponieeri.
IBU : 10

Avis

Post author: Jerry85
Jerry85
1 day ago
1.5
Tuoksuu mustaherukka mehulle. Maku lievä hapan ja mustaherukka. Muistuttaa vähän punaviiniä. En kyllä selvästikään ole näiden hapan olueiden ja sour tyylisten olueiden ystävä. En oikein pysty näitä olueiksi sanomaan. Ei oikein ole mieleinen tämäkään vaikka aika miedot maut. Kyllä tämän nyt juo. Mutta en kyllä osta uudestaan.

Post author: Jouni M
Jouni M
@ Joutsen
24 days ago
3.2

Post author: Ragnared
Ragnared
26 days ago
2.7
Melkoisen hapokas. Kiva marjaisuus.

Post author: Virpasi
Virpasi
@ The Tower - Lounge Bar
1 month ago
3.0
Helpoiten juotava gose mitä olen juonut

Post author: BeerKari
BeerKari
@ The Tower - Wine & Craft Beer
1 month ago
Gerdes Gose, Finland
3.5
Maistuvan marjainen ja tasapainoinen Gose.

Post author: Tomi S
Tomi S
1 month ago
4.0
Olipas hyvä, sopivan hapan ja marjaisa

Post author: JiiPee
JiiPee
1 month ago
3.5
Hyvvee gossee

Post author: Jeppe Stoltten-Stoltten
Jeppe Stoltten-Stoltten
2 months ago
3.1
Ihan hyvä hieman sourmainen kuitenkaan olematta sour.

Post author: Mythosman
Mythosman
2 months ago
2.9

Post author: Aleksi S
Aleksi S
@ Priv. Bar Bunkkeri
2 months ago
3.3
Tällä kertaa lasiin kaatuu ruskeaan taittava, tummanpunainen olut. Hieno vaahto nousee melko kevyesti sormen paksuudelle ja vetäytyy melko nopeasti uduksi juoman pintaan. Tuoksu mustaherukkainen ja keskihapan. Ensipuraisu maltillinen. Happamuutta löytyy yllättävän kevyenä. Maku herukkamehuinen ja hieman kirpakka. Sivulla kepeää suolaisuutta. Jälkimaku jatkuu tasaisena pitkään. Kokonaisuutena ihan mukava gose. Hieman enemmän voimaa olisin juomaan toivonut mutta juotavissa tämä hyvin on.