Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Energy 6.0%, The Veil Brewing Co., United States
15 notes
3.7
Energy
6.0% India Pale Ale
India Pale Ale with a large percentage of raw wheat, Nelson, Idaho 7, and Enigma. Brewed and canned by The Veil Brewing.

Avis

Post author: Koslowski
Koslowski
@ 5piste5 x Myrrys
2 months ago
3.4
No ei tää nyt ihan osunut omalle kohdalle, vähän turhan tiivistä tavaraa.

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
4 months ago
3.9

Post author: VP
VP
@ Beerdome
3 years ago
Energy, United States
4.6

Post author: Saka
Saka
@ Ant Brew
3 years ago
Energy, United States
3.8
Sarjan 3 olut. Kuiva humalaa löytyy...

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
4 years ago
3.9

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
4.2

Post author: tharju
tharju
4 years ago
3.9

Post author: Eetu
Eetu
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Energy, United States
3.8
The Veiliä lisää, ja nyt energiaa tarvitaan saunaillassa. Pidetään siis taas homma simppelinä. Tuoksut tarjoilevat trooppishedelmäistä tunnelmaa, kuten persikkaa ja aprikoosia. Makupuolella tropiikin hedelmät pitävät jöötä yllä. Makeaa, ja raikasta Ipaa vaikka ikääkin alkaa jo hieman olemaan. (21.12.2019)

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Energy, United States
4.0
Peli-illan alkuun vähän energiaa. ULKOASULTAAN olut ei ole täysin sameaa oranssinkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on makea seka hedelmäinen. Tuoksussa ananasta, mangoa, nektariinia, mandariinia ja hedelmien kuoria. MAKU on jatkuu makeana hedelmämehuna. Ananasta ja nektariinia kuorineen, mangoa, mandariinia ja limeä. Katkeroa ainakin löytyy. SUUTUNTUMA tuntuma on keksitäyteläinen ja sopivan hapotettu. Laadukas hedelmämehu the Veililtä. Maistuu, mutta ei anna wow elämystä. Silti annettava hyvä arvosana.

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Energy, United States
4.0
The Veiliä lasiin ja sohvalle rötköttämään.Olisikohan noin 8viikon ikäistä about🍺. Tuoksu on pirtsakkaa sitruunaista humalamehua hyvinkin muistuttavaa. Tätähän on kutiteltu Nelsson,Idaho7 ja Enigma humaloilla.Kyllä nääs on melkosen humalaista soppaa varsinkin näin 6% perskuleen kova💪🏼.Sitrusta ja limeä maussa runsaasti greippisyyden paini kumppanina.Myöskin appelsiiniä ja vehnäsyyttä(kauraisuutta) olen aistivinani.Katkeroahan tässä on voimakkaan humaloinnin lisäksi uskomattoman paljon 6% Ipaksi. Hyvää Isolla H:lla ! Vaikkei aivan uunituoretta olekkaan.😎👊🏻