Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Blackivy 8.0%, The Veil Brewing Co., United States
15 notes
3.7
Blackivy
8.0% Black IPA / Cascadian Dark Ale
Black Double India Pale Ale with Citra and Nelson hops. Smooth, velvety dark chocolate, packed with dank, citrus notes and a pleasant, intentional slight bitterness Brewed and canned by The Veil Brewing.

Avis

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Blackivy, United States
4.2
Ameriikan herkkua vielä päivän päätteeksi. Eka kosketus tähän panimoon. Tuoksussa greippistä hedelmäisyyttä ja paahteisuutta. Maussa raikas greippinen lähtö. Ekat hörpyt oli yllättävän makeaa maltaisuutta ja kypsää hedelmää. Maku on kuitenkin myös odotetun tummamaltaisen paahteinen. Jälkimaussa greippisen kuivattavaa katkeroa ja myös hieman jopa suklaista makeutta. Huhhuh nyt on kyllä kova Black ipa! Tää on ehdottomasti moniulotteisin ja paras mitä näitä oon maistanut (tähän mennessä 😉) Raikas mutta tiukka olut samalla. Olin ajatellut yhtenä mahdollisuutena tonnin rikkomis-olueksi, eikä olisi ollut huono vaihtoehto ollenkaan 😎👌

Post author: T-ulo
T-ulo
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.8

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Blackivy, United States
3.9
26.11.2019 tölkitetty, joten ikää jo lähes 23 viikkoa. No ei ole onneksi niin kriittinen tämä black ipa iän kanssa. Kevyt vaalean ruskea vaahto. Tumman ruskeaa ja osin mustaa black ipaa. Tuoksussa kuivakan mukavaa paahteisuutta ja kepeää nokisuutta, kevyttä savua ja tervaa, pehmeää ylikypsempää happamaa sitrusgreippiä, kepeää lakritsaisuutta, kepeää tummaa kuivattua mustikkaa ja kevyttä tummaa paahteista mallasta Maussa reilummin happamaa sitrusta ja kuivakkaa ja kuivattavaa ylikypsempää greippisyyttä, tummaa kuivakkaa paahteisuutta ja kevyttä nokea, kepeää tummaa suklaata tummalla kahvilla, kevyttä makeaa tummaa sokerisuutta, kevyttä tummaa mustikkaista lakritsaa, kevyttä yrttistä humalointia ja kepeää tumman paahteista maltaisuutta. Katkeroa reilummin. Jälkimaussa tumman paahteista kuivakkaa nokisuutta, kepeää ylikypsää greippisyyttä ja tummaa suklaata sekä tummaa kahvia. Suutuntuma on kepeämmän hiilihappoinen lähemmäs keskitäyteläisellä rungolla. —————— Black ipaa, johon löytyy aina oma lokero minulta. Haastava tyylilaji, jota pääsee liian harvoin maistelemaan, joka taas vaikeuttaa osin tämän tyylin oluiden arvostelua. Tässä on pääosin kaikkia elementtejä, mut jotain jää kuitenkin uupumaan. Oisko tää kumminkin ollut parempi tuoreenpana? No ihan maukas edelleen.

Post author: tharju
tharju
4 years ago
3.9

Post author: Musti77
Musti77
4 years ago
3.4

Post author: Walrus76
Walrus76
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Blackivy, United States
3.8

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
3.5

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Blackivy, United States
4.2
Perjantai 😋 Lasiin asettuu The Veililtä Musta Tupla Ipa🍺. Kauniin näkösen runsaamman vaahdonhan se tohon lykkäs. Tuoksu tässä on aikalailla mitä Black Ipalta odottaakin.Paahteinen jopa savuinen ja kepeää turvettakin saatta kaiken tämän takanakin majailla.Hedelmien puolelta kaivettavissa Sitruuna ja mangoa näin alkuhunsa. Nam nam prkl 😍 Maku on omaan suuvärkkiin juuri sopivasti enemmän Dipaan päin kallelleen oleva kuin stouttiin/portteriin.Mukavan sokerisen makeaa hedelmäistä lähestymistä,melkosen hyvällä kermaisen täyteläisellä suutuntumalla tässä kyllä onpi.Sitruuna oikeen kiusottelee suussa hieman kevyemmin esillä olevien ananaksen ja mangoisuuden kanssa.Ennenkuin siirrytään Pimeän puolelle... missä suklaisuus sekä paahteisuus(ehkä 🤏 kahvisuuskin) hallitsee kepeän katkeron kanssa. Semmosta näin keskellä päivää,mutta Vkl tulossa😅 Ja olut se oli paljon parempaa kuin ajattelin😎.Vähän ollu niin ja näin näitten harvojen maistettujien Black Ipojen kanssa,mutta Not Anymoore heittämällä paras Blackki🍺👊🏻👊🏻

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
Blackivy, United States
4.0
Ei ole montaa black ipaa plakkarissa. Vähän on itselle sellainen hankalahko tyyli. Jotenkin ei tuo paahteisuus ja hedelmäisyys sekoitu hyvin omissa makunystyröissä. Tuoksu on juurikin sekoitus tuota hedelmäisyyttä ja paahteisuutta. Mallasta myös mukana. Maku on ensin greippinen ja mangoinen ja hiukan makea. Sitten tulee paahteinen, tummempi makumaailma jossa aavistus kahvisuutta ja kuivaa nokisuutta. Paljon vähemmän paahteinen ja "stouttinen" kuin odotin. Oli varautunut pahimpaan makujen sekamelskaan, mutta tämähän on aika mukavaa juotavaa. Jos tämä olisi keltaista niin menisi melkeimpä normi dipana ja vieläpä hyvänä sellaisena. Helppoakin vielä, prosentit eivät maistu. Laadukas ja hyvä olut, vaikkei tämä lempityyliksi varmasti minulle koskaan muodostu.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Blackivy, United States
3.9
Ystäväni Juuston Mikkeleriltä hankkimaa olutta lasiin vatsataudin päätteeksi. Toivotaan et ei tule ylös, mutta tölkissä luki, että nauti jo tänään. Tuoksussa greippiä, sitrusta, hedelmäisyyttä, hentoa savuisuutta. Maku pehmeän maltainen, greippisen hedelmäinen, savuinen, paahteinen sekä kevyen katkeroinen. Alkoholi ei maistu läpi, mutta lopussa suuhun jää jokin itseä hivenen häiritsevä "poltteleva" maku. Muuten ihan maistuvaa tavaraa, joskaan ei ihan oma lempi oluttyyli.