Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Malminpää Sherry Cask edition 10.5%, Rocking Bear Brewers, Finland
17 arviota
3.6
Malminpää Sherry Cask edition
10.5% Imperial Stout

Arviot

Post author: Porre_89
Porre_89
@ Rocking Bear Brewers Panimonmyymälä
3 years ago
Malminpää Sherry Cask edition, Finland
3.7
Maukkaan paahteinen ja tamminen sekä hieman makeahko 🤔

Post author: Lasse K
Lasse K
@ Kallio
3 years ago
3.5
0,33 tölkki. Paahteinen kevyt imppi. Mallaspohja jäänyt mielestäni vähän vajaaksi. Sen verran ohkaisen oloinen. Vähän täyteläisempänä olisi ollut vallan mainio.

Post author: Arska
Arska
@ Rocking Bear Brewers Panimonmyymälä
3 years ago
3.0

Post author: Minna V
Minna V
@ Rocking Bear Brewers Panimonmyymälä
4 years ago
Malminpää Sherry Cask edition, Finland
4.0
Sormenlevyinen vaahto lasiin kaadettaessa, muuten mustaa olutta. Maussa kahvia, paahteisuutta, alkoholia. Loppumaussa alkuun vahva lakritsi. Tosi hyvä jälkiruokaolut.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
4 years ago
Malminpää Sherry Cask edition, Finland
4.0
Musta olut sormen vahvuisella, beigellä vaahdolla. Tuoksussa on paahdetta, kahvia ja alkoholia. Olut on täyteläinen, vähähiilihappoinen, makea, öljymäinen, kuiva ja pehmeä. Mausta löytyy salmiakkia, lakritsia, kahvia, suklaata, paahdetta, vaniljaa ja alkoholia. Maistuu hyvin samalta kuin tynnyröimätön versio. Onnistunut olut siitä huolimatta. (5+8+5+8+14=40) 4,0

Post author: Jari K
Jari K
4 years ago
4.2
Pehmeän makuinen ja paahteinen ja hieman suklainen. Hieman makeutta liikaa omaan makuun. Tynnyri maistuu hieman

Post author: Olli H
Olli H
@ Pub Winston Pienpanimo Olutjuhla 2020
4 years ago
4.6
Aika makiaa, pahdetta reiluusti. Alkoholi lämmittää kurkkua. Hieman suklaata ja ehkä jotain marjaisuutta. Tynnöröintiä tuskin huomaa.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Rocking Bear Brewers
4 years ago
Malminpää Sherry Cask edition, Finland
3.8
Huom! Tässä viivakoodi antaa Malminpää Imperial Stout (Normaalin) ei tätä Cask edition versiota. Tarkkuutta viivakoodeihin hyvät oluen maistelijat, please Vaahtoa vähän yli sormen mitan verran. Tuoksusta löytyy paahteisuutta, kahvia, wiskisyyttä ja siirappia ja hennosti vaniljaa Ensin suuhun tarttuu paahteinen, hieman tervainen, liukkaasti alas menevä mustainen aine, jossa vielä mukana vahvasti alkoholi. Vaniljan ja suklaan makea lievästi mutta mukavan paahteinen, mukavasti alkoholi wiskin ja sherryn jonkilainen sekoitus pitää jämäkkänä tämän oluen jossa aivan lopuksi tulee esiin toi kirsikka joka jättää nautittavan loppumaun tästä olusesta ja suuhun haluaa lisää tätä makua. Kesto on nautittavan pitkä. Tämä versio on paljon parempi kuin normi versio, siitä syystä että mukana muitakin makuja kuin alkoholi, joka ei häiritse eikä vie muita makuja pois. Vaan parantaa muita makuja. Sopii todellakin nautiskeluun ja jälkiruuan korvikkeeksi myös jossa pala jotain makeaa mukana.🌰

Post author: Kalmar
Kalmar
@ Rocking Bear Brewers Panimonmyymälä
4 years ago
Malminpää Sherry Cask edition, Finland
3.0
Vahvaa ja tummaa. Liian vahvaa ja liian tummaa mun makuun...

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Rocking Bear Brewers Panimonmyymälä
4 years ago
Malminpää Sherry Cask edition, Finland
3.9
Pintin "vaaleaa feedia" seuraillessa, teki mieli tummaa. Mut myös iltavuoron päätteeksi jotain hidasta. Keveän mokkaiseen väriin taittuva keveä vaahto. Vaahto vetäytyi reunoja kohti. Tuoksussa on tammitynnyriä, vaniljaisuutta, suklaisuutta, jotenkin runsasta marjaisuutta, pientä sitruiskarkkisuutta ja pientä appelsiinilla höystettyä kevyttä kahviaromisuutta. Keveän pyöreä paahteisuus. Maussa on keveän pyöreällä tavalla keveää mokkaisuutta (suklaisuus edellä, kahvin tuodessa pientä paahteisuutta), vaniljaisuutta (tuo mukavasti pyöreää makeutta), marjaisuutta, appelsiinia, pientä nahkaisuutta, kevyttä liköörisyyttä miedolla lakritsilla ja tammisuutta, joka vähän sitoo makuja, ettei ne lähde sooloilemaan. Jälkimaussa on tammisuutta, mokkaisuutta, vaniljaisuutta, paahteista keveää mallasta ja keveähköä, mutta hikoiluttavahkoa appelsiininkuorta. Katkeroa on keveän pitkäkestoisen pitkähkösti. Suutuntuma on matalahappoinen, pyöreä, paahteisehko, kuivakan makeahko ja keskikeveän täyteläinen. Join myös tämän cask edition lisäksi aiemmin normi version, joka ei lähtenyt itellä. Tämä taas on kaikinpuolin parempi. Harmi, ettei tynnyristä löytynyt tietoa, mutta veikkaan, että ehkä sherryyn/bourboniin (molempia) viittaavaa omaan makuun. Hyvän paahteinen, pyöreä, marjainen, suklainen keskitäyteläisellä rungolla varustettu olut. Myös pitkä jälkimaku, joka keveästi hikoiluttaa poskia. Kiva yllättäjä. 3,9/5.