Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
SpontanLemon 7.7%, Mikkeller, Denmark
6 ratings
3.0
SpontanLemon
7.7% Lambic - Fruited
Sour Ale brewed with Lemon and aged in Oak Barrels Bottled: 2016 - Spontaneous fermented beer - BA in oak barrels- Brewed at D’Proef in Belgium

Reviews

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
SpontanLemon, Denmark
4.2
Backlogiin unohtunut. Tumman oranssi, jääteetä väriltään muistuttava. Ohut ja nopea vaahto. Funkahtavassa tuoksussa reilusti tuoretta sitruunaisuutta, nahkaa, tallia, maanläheisyyttä ja hunajaa. Maku jatkaa samaa linjaa. Sitruunaisuus on intensiivistä ja muistuttaa paljolti vastapuristettua sitruunamehua, pienellä sokeri lisäyksellä. Tammea, nahkaa, mallasta ja voimakasta hapokkuutta. Melko hapan, mutta hyvin on makeutta seassa taittamassa voimakkainta happamuutta.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
SpontanLemon, Denmark
3.5
Vielä illan viimeiseksi sitruunalla jatkettua lambicia. ULKOASULTAAN olut on tumman simanväristä ja siihen nousee kevyt luonnonvalkea vaahto. TUOKSU on hapan, valkoviininen ja mustaherukanlehtinen. MAKU on todella pirtsakka ja hauskan kirpeä. Ihan vetää silmät kiinni, kun nielaisee. Maussa muataherukanlehteä, tammea, raakaa viinimarjaa ja kirpeää sitruunakarkkia. SUUTUNTUMA on kevyt ja poreileva. Hauska ainakin. Jäänee mieleen joksikin aikaa. Kirpeetä karkkiolutta.

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
0.5
Hapan, kirpeä, sitruunainen, ei pysty juomaa kun lasillisen...ei jatkoon

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.0
Yllättävän tumma, jääteen näköinen neste. Vähäinen vaahto, vahvan hiivainen ja kirpeä aromi. Sitruuna on aika häilyvä elämys.