Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oidipus 13.4%, Mallaskosken Panimo, Finland
190 ratings
3.7
Oidipus
13.4% Imperial Stout
Unlock the Mallaskoski sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Oidipus is a love child which was born when we combined our Imperial Rye Stout with bourbon barrels. The beer has been aging in carefully selected bourbon barrels for months. The combination of the rye aroma of Imperial Rye and the subtle aroma of Bourbon has something fascinating and murky in it. Toasty, full-bodied, warming. Perfect for beer enjoying.
IBU: 24
Hops: Chinook
Malts: Crystal Rye, Pale, Vienna
Barrel aged

Reviews

Post author: Petri N
Petri N
@ Mallaskosken Panimoravintola
3 months ago
Oidipus, Finland
3.8
Kelpoa. Lempeä ja lämpöä. Nopea kulaus tuo viskin maun esille. Pehmeä, paahteisuus, ei liikaa makeutta joka joskus näistä prosenteissa pilaa ainakin oman makuelämykset.

Post author: _nepa1985_
_nepa1985_
@ Vastarannan Kiiski
3 months ago
Oidipus, Finland
3.8

Post author: Seidi Noora
Seidi Noora
9 months ago
5.0

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Alko Verkkokauppa
9 months ago
Oidipus, Finland
4.2
Pikimusta ja lähes vaahdoton. Pelkät beiget pitsit reunoille. Tuoksussa vahva viskimäinen alkoholi, ja runsas paahde, sekä nokisuus. Suutuntuma on pehmeän hapoton ja pyöreä, mutta yllättävän ohut. Maussa vahva paahteisuus. Nokisuutta, tuhkaisuutta ja turpeisuutta. Viskimäisyyttä, vaniljaisuutta ja terävää alkoholimaisuutta. Tummaa kahvia, kevyttä savuisuutta ja tervaisuutta. Puumaisuutta ja havuisuutta. . Laajan makupaletin omaava olut, yllättävän ohuella suutuntumalla. Runko on silti todella tanakka ja maut on hyvin tasapainossa. Todella maukas tuote.

Post author: ASOS
ASOS
9 months ago
Oidipus, Finland
4.3
Tumman ruskea ja niukka vaahto. Puhtaasti mämmin tuoksuinen. Maku siirappinen, lakritsinen ja mausteinen. Vahva alkoholi ei tunnu ja siitä plussaa. Jälkimaku makean siirappinen. Mielenkiintoinen ja hyvä stout.

Post author: Antti.L
Antti.L
9 months ago
3.1
Tumman ruskea, vain vähän vaahtoa. Maussa mämmistä mallasta, lakritsia, tummaa suklaata, häivähdys viskiä ja lämmittävä alkoholipitoisuus lopussa. Hyvää kun ottaa huomioon prosentit.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
10 months ago
Oidipus, Finland
3.9
Korkissa E 3384, pari vuotta ollut kellarissa, päiväyksestä ei tietoa. Nenään tulee lakritsaa ja bourbonia. Maku on voimakasta lakritsaa, vieläkin voimakasta bourbonia, hiukan imelää rukiisuutta. Kevyehkö runko, pientä liukkautta suutuntumassa. Holi periaatteessa piilossa, mutta hyvin muistuttelee itsestään. Pitkä maku ja voimakas kokonaisuus mauiltaan. Vähän keveäksi jää yleisfiilis, mutta ihan maistuva ruisviinin ja imperial stoutin välimuoto.

Post author: Juuso
Juuso
11 months ago
3.5

Post author: Hepelicious
Hepelicious
1 year ago
4.5
Tomeran tymäkkä toveri. Ruisleipää, mämmiä ja 40-luvulla rakennetun viljasiilon takaseinää. NAM!

Post author: Anne H
Anne H
@ Alko Kerimäki
1 year ago
4.0