Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oidipus 13.4%, Mallaskosken Panimo, Finland
196 arviota
3.7
Oidipus
13.4% Imperial Stout
Hanki Mallaskoski tarra arvioimalla mikä tahansa panimon olut Pint Please äpissä!
Oidipus is a love child which was born when we combined our Imperial Rye Stout with bourbon barrels. The beer has been aging in carefully selected bourbon barrels for months. The combination of the rye aroma of Imperial Rye and the subtle aroma of Bourbon has something fascinating and murky in it. Toasty, full-bodied, warming. Perfect for beer enjoying.
IBU: 24
Humalat: Chinook
Maltaat: Crystal Rye, Pale, Vienna
Tynnyrikypsytetty

Arviot

Post author: Mise
Mise
@ Alko Rusko
3 days ago
4.5

Post author: Pete81
Pete81
@ Alko Ilmajoki
18 days ago
Oidipus, Finland
2.0
Hyvin maistuu wiskille ja väri on tummaa

Post author: jamppainen
jamppainen
@ Alko Rusko
20 days ago
4.3
Paahteinen ja lakritsainen. Tynnyrin aromit yhdistettynä korkeisiin voltteihin antaa autenttisen yskänlääkevaikutelman. Toivottavasti toimii, köh köh. Oikein hyvä: vivahteikas, jämerä eikä liian makea.

Post author: Killero
Killero
@ Kabacka
1 month ago
Oidipus, Finland
3.3
Bourbon tynnyri maistuu vahvasti.

Post author: Kimmo M
Kimmo M
@ Sahti-Kaisa
2 months ago
Oidipus, Finland
4.1

Post author: Esko N
Esko N
@ Alko Saarenkylä
2 months ago
Oidipus, Finland
4.0
Mytologiaoluet, osa 5. Tätäkin olen aiemmin maistanut, n. 1,5 vuotta sitten. Tumma, tumman ruskea, neste. Tuoksussa tynnyriä, rukiisuutta, limppuisuutta, viskiä ja hienoisesti vanilijaisuutta. Alkupuoli on aikalailla makeahko, limppuinen ja tummahedelmäinen. Viskinen pistävyys on maussa koko ajan mukana. Loppupäässä mukavasti kahvisuutta. Loppupäässä erottuu myös tynnyrin aromit ja hento tuhkainen savuisuus selkeiten. Lisäksi lopussa sitrushedelmän hapanta karvautta ja hento vanilijakin ilmenee. Jälkimaun laahus on pitkä ja kohtalaisen tuhti. Suuret voltit maistuvat aika reilusti, vähempi olisi itselleni riittänyt.

Post author: Petri N
Petri N
@ Mallaskosken Panimoravintola
6 months ago
Oidipus, Finland
3.8
Kelpoa. Lempeä ja lämpöä. Nopea kulaus tuo viskin maun esille. Pehmeä, paahteisuus, ei liikaa makeutta joka joskus näistä prosenteissa pilaa ainakin oman makuelämykset.

Post author: _nepa1985_
_nepa1985_
@ Vastarannan Kiiski
6 months ago
Oidipus, Finland
3.8

Post author: Seidi Noora
Seidi Noora
1 year ago
5.0

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
Oidipus, Finland
4.2
Pikimusta ja lähes vaahdoton. Pelkät beiget pitsit reunoille. Tuoksussa vahva viskimäinen alkoholi, ja runsas paahde, sekä nokisuus. Suutuntuma on pehmeän hapoton ja pyöreä, mutta yllättävän ohut. Maussa vahva paahteisuus. Nokisuutta, tuhkaisuutta ja turpeisuutta. Viskimäisyyttä, vaniljaisuutta ja terävää alkoholimaisuutta. Tummaa kahvia, kevyttä savuisuutta ja tervaisuutta. Puumaisuutta ja havuisuutta. . Laajan makupaletin omaava olut, yllättävän ohuella suutuntumalla. Runko on silti todella tanakka ja maut on hyvin tasapainossa. Todella maukas tuote.