Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Medianoche De Los Muertos 14.5%, WeldWerks Brewing Co, United States
4 ratings
Medianoche De Los Muertos
14.5% Imperial Stout
The blend for this very special batch was selected from freshly emptied bourbon barrels, ranging in age from 6 to 11 years, used to age Medianoche for 19 months, expressing notes of toffee, baker's chocolate, brownie batter, and sweet vanilla. Drawing inspiration from the Mexican holiday Día de Muertos and the desserts and drinks that accompany it, we conditioned the beer on Ibarra Mexican sweet chocolate, vanilla beans from Veracruz, Mexico, cinnamon sticks, and raw, unprocessed piloncillo panela sugar.

Reviews

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ K-market Rajamarket,Nuorgam
3 years ago
Medianoche De Los Muertos, United States
4.9
Grandes culberos y Bambinos pistoleros 🍺 Bandoleros kaataan lasiin itselle ensimmäisen Weldwerksin ja mexico -style sopii erittäin hyvin tähän tilanteeseen 💪🏼 pullotettu joskus -19. Paksun näköistä tavaraa kaatuu lasiin. Tuoksussa suklaakakkua appelsiinilla höystettynä sekä chilipippurista mausteisuutta. Suutuntuma on aivan _jäätävän_ paksu. Siis sairas. Nestemäistä suklaakakkua. Tai siis hädin tuskin nestemäistä. Helvetti. Melkein kiinteetä. Suklaan määrä on aivan tajuton. Huh. Ugh. Jotain. Bourbon. Ahh. Aina ihanaa. Vaniljaisuutta mukanaan tuoden yhdistyen suklaakakkuiseen yleisvaikutelmaan. Joku alkoholinen leivos ehkä. En tiedä. Ja chili. Jos ei mexico -tyylisessä oluessa ole chiliä, niin se on vain -tyylinen. Kivasti lämmittää. Ja loppuun asti. Etenkin lopussa. Ja ruokatorvessa asti. Myös henkitorvessa, kun otin yhden huikan henkeen. Mut kyl se siitä. Ei vois enempää toivoo viilenevään kesäiltaan, kun istuu terassilla mexico-poncho päällä ja siemailee tällaista olutta 🍻

Post author: muikku3
muikku3
@ Kesäterassi Turenki
3 years ago
Medianoche De Los Muertos, United States
4.7
Taitaapi olla ensimmäistä WeldWerksiä itselle ja odotuksia löytyy 😋🍻. Pulloon se on päässyt 22.10.2019 Tuoksussa aavistuksen appelsiinista mutakakkua ja suklaata runsaasti.Vähän poikkeava,mutta äärimmäisen kiva 👌. Vaahto tuntuu myös jääneen ikuisiksi ajoiksi lasin reunustoille.Jättää jälkeensä jopa perversin likaisen vanan. Suutuntuma on runsas tyylikäs mausteita eteen tuova,mutta myös Bourbonisen jämerä.Noin keskitäyteläisen paikkeilla. Ensihuikka tarjoaa vähän heitätyttävää Bourbon tynnyriä,mutta nopeasti takaisin keskellä korjaa monimuitoisen suklaan kanssa,mihin chilisempää mausteisuutta pääsee vähän sormiaan pyöräyttämään.Kanelia ja kookosta olen myös tästä aistivani,täysin tasapainoisen muun makupaletin päälle. Helskutti mikä olut olisi mennyt kyllä varmaan pullo yksinkin alas,sen verta maku rikasta ja runsasta tavaraa... WeldWerks pitäneepä kahtella jos sattuisi lisää löytämään 😉🍻.

Post author: Eetu
Eetu
@ K-Market Kookos
3 years ago
Medianoche De Los Muertos, United States
4.8
Bambinos Pistoleras ja hyvät hyssykät mitä tarjoilua. Tummempaa jälleen lasiin ja katsotaas kuinka samba raikaa. Runsaasti tuoksuja, joista oma nokka tunnistaa vain osan. Tulee mieleen erittäin tumman suklainen mutakakakku, jossa päälle ripoteltu appelsiinin kuorta. Ensihuikassa Jorma meinaa heitätyttää sivulle. Perkules, että tulee tyrmäävä isku vasten kasvoja. Eipä tuota jälkiruokavatsaa hellivää mutakakkuisuutta pääse makupaletin puolellakaan karkuun. Miehekkäästi lämmittää tuo chilisyys/mausteisuus koko oluen mittaisen matkan kurkusta vatsan pohjalle saakka. Jälleen: nautin tästä, enkä pölise liikoja, mutta onpahan herkullinen, pehmeän runsas ja makoisan räväkkä tumma.

Post author: Grey
Grey
4 years ago
Medianoche De Los Muertos, United States
4.9
Yhdysvaltojen Coloradosta, aivan siitä Denverin vierestä ponnistava Weldwerks panimo. Tässä ensikosketukseni heidän tuotoksiin: OLUT: Medianoche De Los Muertos PANIMO: Weldwerks Brewing Co. OLUTTYYPPI: Imperial Stout (Bourbon BA) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 14,5% VÄRI (EBC): Mustanruusuinen (90.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsaasti Bourbon tynnyriä, vaniljakukkaisuutta, suklaata. Huokoset täyttävän upea ja ronski. VAAHTO: Sihisevän nopea. Jättää päätteeksi ruskean hunnun, mikä näyttää hieman kyllä...rämeiseltä... GREY’S VIEW Lasiin kaatuu puhdasta koneöljyä ja se on aina yhtä lupaavaa! Mauissa löytyy hurjasti tavaraa! Syvää tummaa browniekakkua, suklaa ganachea, pehmeää ja salaraikasta aavikonkukkaa, syvää kaakaota, runsaalla ja siltikin niin huomaamattomalla Bourbon twistillä ryyditettynä. Häkellyttävää. Suutuntu on runsaan sekaleipäinen, runsaan sulasuklainen, aivan kevyesti paahdetulla maltaalla rakennettuna, hiilihappojen tukiessa mausteisuutta viehkosti taustalla. Runko on upean kuohkea, runsas ja notkean livakka. Äärimmäisen mielenkiintoinen. Jälkimaussa sakeaa kaakaoisuutta, puolikuivaa mausteisuutta, runsaasti etelä-amerikan (Meksiko) vibaa ja pakko sanoa; tämä on alusta loppuun asti upeasti koottu, runsaan eheästi maustettu ja runsaan tuntuinen teos. Pihkuna sentään! MUUTA MAINITTAVAA: Weldwerks ja heidän meksikolaistyyliin maustettu IS. Äärimmäisen tarkasti tehty kokonaisuus, missä maut ovat upean rohkeat ja niin pihkunan selkeät. Selkeästi korkealaatuisilla materiaaleilla rakennettu kokonaisuus mikä sopii varmasti monenlaisiin tilanteisiin. Upea, upea teos! Ei välttämättä ihan tummien oluiden ensikokeiljoille kuitenkaan. Itselle pieni miinus tulee hieman turhan runsaasta makeudesta. Bottled 22/10/2019 Tasted 1/2/2020