Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Discount Jazz Hour 8.0%, Polly's Brew Co., Wales
7 ratings
3.6
Discount Jazz Hour
8.0% Imperial IPA / Double IPA
A big super, juicy Double IPA blending US and New Zealand hops (Simcoe, Taiheke, Waimea) "Named as a reference to our favourite sketch from the Fast Show." Brewed by Polly's Brew Co.

Reviews

Post author: Winzard
Winzard
@ De BierTonne
4 years ago
Discount Jazz Hour, Wales
3.6
Äskeisen makuelämyksen jälkeen tämä joutuu todella kovaan paikkaan. Tölkitetty jo 24/12/19, joten ikää tänään 10 viikkoa. Olut kaatuu lasiin ruskean oranssisena ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee vaalea pari sormea korkea nopea vaahto. Tuoksussa humalakäpyisyyttä ja greippistä katkeroa. Aavistuksen tunkkaista appelsiinia ja anasta. Maku on pyöreän pehmeä ja kypsän appelsiininen, ananaksinen ja persikkainen. Ikä kyllä valitettavasti hieman jo maistuu tässä. Suutuntuma on paksun mehuisa ja alkoholi on hienosti piilossa. Vähän on ikä puraissut jo, mutta silti oikein suunmukaista juotavaa. Tuoreena varmasti pari desimaalia parempi.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ De BierTonne
4 years ago
Discount Jazz Hour, Wales
3.9
Oikein maukas dipa jossa jo hieman ikä maistuu. Siitä huolimatta oikein hyvin maukasta juotavaa.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
4 years ago
Discount Jazz Hour, Wales
4.0
Pitkästä aikaa Pollyn olutta. Tölkitetty joulu-aattona 24.12.19. PE 24.06.20. Nyt siis lähes 7 viikkoista. Humalina Chinook, Simcoe, Taiheke sekä Waimea. Ei ihan perinteisiä lajikkeita nuo kaksi viimeistä. Tummemman keltaista dipaa pikkuruisella vaahdolla. Tuoksu on kiva. Hedelmäisyys on keskimakeaa, raikasta ja hieman märkäruohoista. Maku on yllättävän monipuolinen. Katkeruus on mukana sekä makea hedelmäisyys. Oikein miellyttävän mehuisa dipa. Lopussa kuivahumalointilimat ottavat vallan ja laskee hieman pisteitä. Harmi.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Discount Jazz Hour, Wales
4.1
Näköjään kaikki plänit tälle illalle lössähtivät, mutta aloitetaan kuitenkin Polly'sin tupla IPAlla ihmettelemään, että mitä sitä alkaisi tekemään. ULKOASULTAAN olut on vähän oranssiin taittava ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen pitsiksi laskeva vaahto. TUOKSU on pirtsakan hedelmäinen sitruksisella painotuksella. Mandariinia reilusti, greippiä, ananasta, persikkaa ja hieman havua. MAKU on aika mukava hedelmäinen ja katkerot tuntuu ensisiemauksesta lähtien. Mangoa, ananasta, appelsiinia, mandariinia ja greippiä. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Katkerot kuivattaa mukavasti suuta. Kiva boostattu hedelmämehu. Varmaan paras Polly's itselle tähän asti.

Post author: Tommi L
Tommi L
4 years ago
4.0

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
Discount Jazz Hour, Wales
3.9

Post author: orson
orson
@ Beyond Beer
4 years ago
Discount Jazz Hour, Wales
4.2
Nam! Oli kyllä oikein maukas dipa. Ehkä hieman enemmän trooppisen mehuinen ja vähän vähemmän greippinen olisi voinut olla. Ei kummosta arviota kun hävisi muita juttuja pakertaessa kurkkuun ennen kuin huomasinkaan. Nuo lähinnä jäi mieleen.