Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bourbon V.B.M. 12.5%, Fierce Beer Ltd, Scotland
10 ratings
3.8
Bourbon V.B.M.
12.5% Imperial Stout

Reviews

Post author: Karl G
Karl G
@ Real Ale Corner
1 month ago
Bourbon V.B.M., Scotland
4.1
Good robust stout and not to heavy with alcohol so enjoyable. Need to remember to sup

Post author: John
John
3 years ago
4.1

Post author: Mac
Mac
4 years ago
Bourbon V.B.M., Scotland
4.0

Post author: Matth_Deb
Matth_Deb
4 years ago
4.7

Post author: KozelFan
KozelFan
@ Fierce Bar (Tap Room)
4 years ago
Bourbon V.B.M., Scotland
4.8
It's a walnut whip in a glass of Jim Beam with a pleasant banana flavour and a subtle underlying coffee taste. It's smooth with the strength hidden away under the flavours. It's only 5.5 units a lash but who cares. It's a 4.7xDWRD rating but it leaves you wanting more. Another ripsnorter easy troffing can from Fierce. Rock the hop.

Post author: muikku3
muikku3
@ Left Field Beer
4 years ago
Bourbon V.B.M., Scotland
4.2
Sunnuntai Saunan päälle Fiercen Bourbon tynnyri kypsytetty Very Big Moose🍺. BB 12.12.21.Tämän "perus" versiokin ilman Bourbon tynnyröintiäkin maistui kivasti(4.0⭐) Joten odotan tämän olevan vähintäänkin parempi😋. Tuoksussa kermaisempaa karamellisuutta,vähän kanelia ja vaniljaa sekä myös kepeää Bourbonin pyöreyttä. Maussa pehmeän Bourbonin kanssa samaan kärryyn lapataan kermaisan oloista vaniljaa,suklaata,karamellista maltaisuutta ja ihan kuin vähän lievemmin tulisi esiin kookosta ja kaneliakin🤔. Suutuntuma on varsin kohtuullinen,ei äärimmäisen paksua mutta ei kovin ohuttakaan.Melko täyteläistä ja tasaista kiitoa. Omaan suuvärkkiin hyvin passelin makuista😋,melko perus varmaa BA raapimista.Pehmeää ja sulava linjaista nautintoa.😎🍻👊🏻 (Edit.145 eri ImpStout)

Post author: Morgane D
Morgane D
4 years ago
4.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
4 years ago
Bourbon V.B.M., Scotland
4.2
Tukholmassa käymässä. Tällä kertaa ilman Systemissä käyntiä. 😱 Mukanakin vain yksi olut, eli tämä Fiercen Bourbon V.B.M. Edellinen Very Big Moose -versio taisi olla Mocha ja sitä ennen BA Maple, joka oli hienoinen pettymys. V.B.M-oluesta on tehty myös sellainen Barrel Age -versio, joka on ikäännytetty 50/50 -suhteella Bourbon- ja Cognac -tynnyreissä ja sen jälkeen blendattu. Sen aikoinaan halusin ja se on edelleen wanted-listalla. Tämä versio on siis pelkkä Bourbon-tynnyröity. No itse olut. Tuoksu on ihanan miellyttävä. Viski on esillä sopivan pehmeänä, suklaisuutta, kahvia... no kaikki tutut tuoksuprofiilit löytyy mitä odotinkin. BA Maple-versiossa suutuntuma oli yllättävän köykäinen, mutta tässä ei. Parempaa keskitasoa. Makeutta löytyy myös sopivasti, jopa perus viskitynnyriolueksi yllättävän paljon. Paljon tukevampi runko ja maut tukevat sitä hienosti. Miten voi olla eroa näin paljon kahden lähes saman oluen välillä? Bourbon ja Maple Bourbon. Nam! Päiväys tölkin pohjassa 23.09.21.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
4 years ago
Bourbon V.B.M., Scotland
4.0
Kaiketi 3,5kk sitten tölkitetty (23.9.19). Kevyt vaalean ruskea vaahto. Mustaa BA IS:ää. Tuoksussa makeaa pehmeää toffeisuutta, vaniljaisuutta, kepeää pehmeää bourbon-viskiä, kepeää rusinaisuutta kevyellä luumulla, kepeää kanelia, tummempaa pehmeää suklaisuutta, kepeää siirappista makeutta ja kepeää pehmeää paahteisuutta. Maussa (alkuun happamaa sitrusgreippisyyttä) pehmeää paahteisuutta ja kepeää kanelisuutta (jatkuen taustalla kauemmin), osin kevyen terävähköä bourbonia ja kepeää pehmeää vaniljaisuutta, tummaa pehmeää monipuolisempaa suklaisuutta, kepeää makeaa toffeisuutta, kepeää pehmeän paahteista tummempaa maltaisuutta ja kepeää kanelista rusinaisuutta kevyellä luumulla ja hienoisella viikunaisuudella. Katkeroa suht keskiverrosti. Jälkimaussa pehmeää bourbonista kepeää makeahkoa luumurusinaista soppaa. Suutuntuma on kepeän kirpsakan hiilihappoinen suht keskitäyteläisellä rungolla. ——————— Makeaa ja pehmeää kauttaaltaan, ja suht lämmenneenä tuli tätä nautiskelua, kun olutkaapista saa valmista tällaista juotavaksi tarvittaessa. Kepeä alkoholi tulee läpi lämpimänä, mut menee muiden mukaan. Eipä tämä versio tuo yhtään enempää nautiskeltavaa kuin aiemmatkaan paremmat versiot tästä.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
4 years ago
Bourbon V.B.M., Scotland
3.7
Uusi versio hyväksi todetusta Very Big Moosesta. Nyt olut on ikäännytetty Bourbon-tynnyreissä. Hivenen odotuksia on tälle. Olut kaatuu lasiin mustana ja paksuhkona. Ruskea pienikuplainen ja kermainen vaahto nousee oluen pinnalle, ja ei laske millään. Tuoksussa on runsaasti vaniljaa, kanelia, bourbonia, tynnyriä ja makeaa siirappisuutta. Melko tuhti paketti. Maussa on näin lämpinänä todella reilusti bourbonia ja myöskin kanelia. Mukana on runsaasti vaniljaa ja greippistä katkeroa. Pientä tynnyriä taustalla, mutta sokerinen siirappisuus peittää sen todella tehokkaasti alleen. Mukana on myös tummaa yrttisyyttä, ja tonkapapumaisia vivahteita. Suutuntuma on valitettavan kevyt näille prosenteille. Alkoholi on piilossa hyvin, vaikkakin läsnäolon voi tuntea. Liiallinen kaneli ja vanilja vievät suurimman terän tästä. Olisin kaivannut tynnyriä reilusti enemmän, ja vähemmän makeutta. Myöskin suutuntuma on todella kaukana parhaista.