Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Destroyed Brains 9.0%, Castelló Beer Factory, Spain
10 notes
3.9
Destroyed Brains
9.0% New England Triple IPA

Avis

Post author: Antonio AG
Antonio AG
@ Hops & Dreams
3 years ago
Destroyed Brains, Spain
4.3
Buena Triple NEIPA. Es muy alcohólica pero camufla ese olor fuertes. Notas cítricas. Poca carbonatación. Algo cara.

Post author: Marko
Marko
3 years ago
4.0

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ De BierTonne
3 years ago
Destroyed Brains, Spain
4.1
Kypsän trooppista ja täyteläistä mehua. Hedelmäiset humalat maistuu ja toimii herkullisesti. On todella helppo nautiskeltava.

Post author: Antza
Antza
@ De BierTonne
3 years ago
4.2
Mehumainen, vaaleankeltainen olut jonka värissä myös persikan vivahteita. Tuoksu makean hedelmäinen. Maku antaa enemmän vivahteita - makeasta hedelmäpommista erottuu erityisesti mangoa ja cantaloupemelonia. Jälkimaussa mehukas mango nostaa veden kielelle, sitten maku kuivuu ja kevyesti havuinen katkero nousee esiin. Todella pehmeää ja helposti nautittavaa. Prosenteista ei tietoakaan. Mainio uusi tuttavuus tänä panimo. De Biertonne Summum -joulukalenteri 11.12.2020

Post author: Pauli H
Pauli H
@ De BierTonne
3 years ago
3.7
Makea hedelmämehu. Hieman käyneempiä tummempia sävyjä. Pikkukatkero vielä päälle. Ihan toimiva nykyipa.

Post author: Pertti R
Pertti R
@ De BierTonne
3 years ago
Destroyed Brains, Spain
3.6
Maukkaan hedelmäinen. Mangoa, ananasta ja raikasta sitrusta. Kyllä Espaniastakin tulee hyviä oluita vaikka onkin viinimaa. Biertonnen luukku 11.

Post author: Allu1000
Allu1000
@ De BierTonne
3 years ago
Destroyed Brains, Spain
4.2
Huumaavan trooppinen tuoksu. Maku jatkaa samaa rataa. Mehumainen olemus, josta, trooppiset humalat hyökkää. Alkoholia ei tästä maista, mutta makeus on aika isosti läsnä.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
3 years ago
4.8
Joulukalenterin 11 luukku. Olut on samean oranssia, alle sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, mangoinen, passionhedelmäinen, aprikoosinen, ananaksinen, cantaloupemeloninen, karamellinen ja aavistuksen humalainen. Runko on täyteläinen, hiilihappoinen ja makea. Maku on käytännössä juuri sama, kuin tuoksukin antaa olettaa, mutta takana leijailee aavistuksen verran havuja. Todella pehmeä ja maukas TIPA, vaikken kyllä ole varma onko tuo nyt aivan oikein prosenttien puolesta, vaan ehkä DIPA kävisi paremmin. Joka tapauksessa kyseessä on todella hedelmäinen ja vaikkakin myös aika makea, niin silti jotenkin mukavan raikas. Tätä kyllä voisi ostaa ihan erikseenkin joskus.

Post author: VeryStout
VeryStout
@ Tercer Tiempo
4 years ago
Destroyed Brains, Spain
4.6
Neipa subidita de grados con buena carga de los lúpulos más utilizados en este estilo (mosaic, amarillo, citra y simcoe). Tremendas las notas a fruta tropical y de hueso junto con un saborazo dulce de las maltas. Una birra espectacular de una revelación como es Castelló Beer.

Post author: Seeker_
Seeker_
4 years ago
5.0