Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Imperial Stout: Bourbon Barrel (Vintage 2019) 10.0%, Ruosniemi Brewery, Finland
55 Bewertungen
3.7
Imperial Stout: Bourbon Barrel (Vintage 2019)
10.0% Imperial Stout

Bewertungen

Post author: Wesku
Wesku
@ Alko Raksila
2 years ago
3.5
Makea, imelä jopa, raakaa paahteisuutta. Viskin vaikutusta en nyt löydä.

Post author: Thyy
Thyy
@ Ruosniemen Panimo
2 years ago
Imperial Stout: Bourbon Barrel (Vintage 2019), Finland
4.0
Vajaa pari vuotta kotona kypsytetty olunen! Olut on väriltä musta ja vaahdoton olut. Tuoksu on paahtomaltainen, suklainen, hieman bourbon tuoksuu. Maku on bourbonmainen (mutta ei liian vahvana, juuri sopivana), mukana paahtomallasta sekä suklaisuutta sekä vaniljaa. Oikein pehmeä imperial stout! Sopii voimakkaiden juustojen, suklaaherkkujen, makean jälkiruoan kera tai ihan vain nautiskelujuomana.

Post author: Peetu
Peetu
3 years ago
3.5

Post author: Marko
Marko
@ Alko Keskusta Kuopio
3 years ago
4.0
Paahteinen kahvi, jopa espressomainen ja kevyesti palanut. Savuisen wiskin maku vai johtuiko edellisestä paukusta...

Post author: SOS Kotti
SOS Kotti
3 years ago
4.6
Tuoksu miellyttävän alkoholinen. Makumaailmassa mämmiä ja luumua ja sellaisia. Jotenkin todella kakofoninen makumaailma, ei pääse oikein sisään mihinkään nyansseihin. Bourbon on hyökkäävä ja paahteet äkkivääriä. Odotin tältä paljon, siihen nähden pettymys. Ehkä tätä pitäisi kypsytellä muutama vuosi vielä. Täydennyshuomio: lämmittyään tasaantuu kivasti. Aika kivaksi oikeastaan. Oikeastaan todellakin kivaksi. Arvosana nousi 3,7 :sta 4,6:een. Lunasti odotukset lopulta sitten kuitenkin!

Post author: Somesikajönssi
Somesikajönssi
4 years ago
4.0
Musta, paksu, vaahdoton. Vaniljaa, mallasta, jotain paahtunutta. Pieniä kuplia, miellyttävä. Pehmeä, mallas, täyteläinen, viski

Post author: Soonas
Soonas
4 years ago
4.5

Post author: Jabba The Hops
Jabba The Hops
@ Ruosniemen Panimon Myymälä
4 years ago
Imperial Stout: Bourbon Barrel (Vintage 2019), Finland
3.5
Paahtunutta kahvia ja mallasta. Bourbonit pysyköön lestissään, oikea whisky tehdään Skotlannin rannikolla sijaitsevilla saarilla. Ugh.

Post author: Hessu  V
Hessu V
4 years ago
4.1

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Ruosniemen Panimon Myymälä
4 years ago
Imperial Stout: Bourbon Barrel (Vintage 2019), Finland
4.5
Noin kymmenen kuukautta kypsytetty kotivarastossa tätä olutta tämä päivä silmällä pitäen. Puoli sormen mitan verran kertyi vaahtoa. Vaniljaa, suklaata, paahteisuutta ja todella hennosti tuo Bourbon tulee esiin tuoksussa. Heti alkuun tuo Bourbon on esillä, muttei liian voimakkaana niin veisi muut maut pois. Vanilja, vahvemman puoleinen kahvi joka ollut pannussa tovin liian pitkään liittyvät joukkoon mukaan. Sama aromi jatkaa kulkuaan koko pitkän ajan ja aivan lopussa Bourbon ottaa enemmän hallintaan maku elämyksen ja paahteisuus, makea suklaa ja sanoisin hennon yrttisyys säestävät tätä makua loppu huipentumaan saakka. Kesto on pitkähkö. Kannatti kypsyttää... no taattua tavaraa eli vuorineuvosta ja ainakin tämä yksilö oli saanut sitä maustetta kehiin missä oli tynnyrissä oli tehty. Runko vahvan öljyinen.