Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Swedish Wash 2019 11.5%, Mikkeller, Denmark
22 ratings
3.3
Swedish Wash 2019
11.5% Belgian Strong Ale
Brut ale brewed with Riesling juice from Mikkeller Vineyards, Weingut Meierer Swedish Wash is a high-ABV Brut Ale with Mikkeller Weingut Meierer Riesling Juice. Large, up-front notes of apple and grape hide the 11,5% ABV and are followed in perfect balance by a dry and slightly sour finish from lactobacillus and champagne yeast. Delicate, elegant and tasty af. Brewed at D'Proef in Belgium

Reviews

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ Tallinn Craft Beer Weekend 2024
3 months ago
Swedish Wash 2019, Denmark
2.0

Post author: Lauri
Lauri
@ Mikkeller Beermail Box
6 months ago
Swedish Wash 2019, Denmark
3.4
Oranssisen ja sahtimaisen ruskeaa ja sameaa. Täysin vaahdoton. Ei kovinkaan nätti olut. Tuoksu makean karamellimaltainen, makean ja hieman käyneen hedelmäinen (ananasta, rypälettä, aprikoosia) ja hieman tunkkainen. Maku makean, katkerahkon ja karamellisen maltainen, makeahkon ja ylikypsän hedelmäinen (ananasta, rypälettä, rypälettä, aprikoosia, persikkaa), katkerahkon puumainen ja vihreän lehtinen, hiivaisen aromaattinen, melko tunkkainen ja hapettuneen oloinen sekä selkeän katkera, kitkerä ja kevyehkön hapan. Kohtuullisen hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, kuivakka, hiilihapoton. Hyvin viinimäinen ja käyneen mehumainen. Mallasta kuitenkin selkeästi mukana. Eniten vaivaa isohko tunkkaisuus, kitkeryys ja hapettunut tunnelma. Olisi varmasti tuoreempana ollut raikkaampi ja parempi, vaikka nytkin ollaan vasta kestoajan puolessa välissä (BB 11/2029). Iso pettymys, mutta parani juustojen kanssa huomattavasti.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Beermail Box
1 year ago
Swedish Wash 2019, Denmark
3.8
Eipä tämä vaahtoa. Tuoksuu sakelta. Suutuntuma matalahiilihappoinen, makeahko, mehuinen, pehmeä ja viininen. Maussa viljaisuutta, makeutta, viiniä ja hedelmäisyyttä. Jälkimaku aika kuiva, pehmeä ja viininen. Tämä on tosiaan tosi viininen. Mielestäni lähellä japanilaista sakea.

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Swedish Wash 2019, Denmark
3.7
Utuinen, kuparinkeltainen. Lähes vaahdoton. Tuoksu valkoviiniä. Maku makeaa hunajaa, kuivaa rypälettä, mausteisuutta ja aavistuksen maltaisuutta(BB11/29) Hyvä olut.

Post author: Reinop
Reinop
@ Mikkeller Beermail Box
4 years ago
Swedish Wash 2019, Denmark
3.6
Ale oluena myyty mutta viiniksi luokittelisin maun perusteella. Riesling rypälettä etiketin mukaan matkassa. Hedelmäinen, ehken puolimakea tuote. Sopii näin vuodenvaihteeseen.

Post author: Aku S
Aku S
4 years ago
2.5

Post author: Mika K
Mika K
@ Mikkeller Beermail Box
4 years ago
Swedish Wash 2019, Denmark
3.3
Lasiin kaatuu pienikuplaista kevyttä vaahtoa nostattavaa kullankeltaista juhlajuomaa. Tuoksu on hennon viinimäinen,rypäileinen. Maku on kevyen viinimäinen, jäljessä viipyvä oluen maku. Juhlallinen alkumalja juoma ehdottomasti sopii.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Swedish Wash 2019, Denmark
4.0
Viikonloppuna nautittu. Tyylikkäästä pullosta kaatui lasiin kirkkaan kultaista olutta, joka jätti lasin pinnalle parin sormen paksuisen, höttöisen vaahdon. Tuoksussa makeaa rypälemehua, mallasta, hieman hunajaa ja kevyttä kukkaisuutta. Ehkä hitunen päärynää taustalla. Aika simppeli tuoksu. Runko on keskivahva ja suutuntumaltaan olut on kuivahko ja mukavasti poreileva. Todella kevyt ja helppo juotava 11.5% olut, aivan kuin hyvät viinitkin. Maussa alkuun myös makeaa rypälemehua sekä mallasta. Lisäksi belgihiivaista hedelmäisyyttä ja lopussa valkoviinimäistä hapokkuutta. Kuiva loppu. Omaan makuu oikein hyvä olut-viini hybridi 👌🏻

Post author: Juha
Juha
4 years ago
Swedish Wash 2019, Denmark
2.0

Post author: Greippi
Greippi
@ Mikkeller Beermail Box
4 years ago
3.2