Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Magma 7.5%, The Flying Inn, Spain
12 ratings
3.2
Magma
7.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Cyril A
Cyril A
4 years ago
4.0

Post author: Ewiq
Ewiq
4 years ago
Magma, Spain
1.5
Saatu olut. (Kiitos Winzard?) Espanjalaisen Flying Innin olut. Mistäköhän tämä on hänelle tullut? MBC? Ei mitään havaintoa. Oli miten oli, tällaisen yllätysherkun kaljalaatikostani löysin ja nyt sen avasin. Parasta ennen 29.07.2020. Näyttää oikeastaan ihan hyvältä. Paksu, tumman keltainen ja oluen pinnalle muodostui pieni vaahtoreunus. Tuoksu hedelmäisen puolikypsä, mutta hieman hyökkäävä, eh, sipulinen sekä sellerinmehuinen. Epämiellyttävä. Märkää navetan heinää. Pahan tuoksuinen olut. Ei. Tämä ei ole hyvää. Pistävä, hapan, vihanneksinen. On tässä makeutta ja hedelmäisyyttä hieman, mutta se ei vaan riitä. Oikeastaan lopulta melko luotaantyöntävä olut. Kiitos? 😁

Post author: Victor B
Victor B
4 years ago
3.9

Post author: Vincent L
Vincent L
4 years ago
4.5

Post author: Mr.Hops17_34
Mr.Hops17_34
4 years ago
3.6

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Magma, Spain
Hapettunut tai muuten vaan pilalla.

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Ruosniemen Panimon Myymälä
4 years ago
On hynä!?

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Magma, Spain
3.5
MBC 12/19 Oranssi, samea juoma ja pieni valkoinen vaahto. Tuoksussa makeaa trooppista hedelmäisyyttä, kepeää havuisuutta. Suutuntuma kevyen hiilihappoinen, mehuisa, keskitäyteläinen. Maku kevyen katkeran havuinen, enimmäkseen trooppishedelmäinen; mango, ananas. Pehmeän kaurainen runko.

Post author: Sfääri
Sfääri
4 years ago
2.8
Vähän on semmonen dänkin makuinen, ruohoinen ja multainen. Hedelmäkin tulee mutta vähän sellanen elähtänyt maku. Ei huono muttei kovin häävikään.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Magma, Spain
3.0
MBC 12/19. 7,5kk päiväykseen (29.7.20), voisko tää olla tölkitetty 1,5kk sitten? Oranssisen samea ja kevyen valkean vaahdon tuova ipa. Tuoksultaan pehmeä, kevyen kirpeähköä sitrusta, makean mehuisaa kypsempää trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, kevyempää mangoa, persikkaa) ja kevyttä ruohoista humalaisuutta sekä kepeän pehmeää märkää ohramaltaisuutta. Maussa kuivakkaa happamaa ylikypsää sitrusgreippiä, kepeää pehmeää yrttistä ja ruohoista kieltä kutittelevaa humalaisuutta, makeaa kypsempää mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia/mandariinia, persikkaa ja mangoa) ja kevyttä maltaisuutta. Katkeroa kepeästi. Jälkimaussa makeahkoa lähes ylikypsää hedelmäisyyttä humalaisuudella. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ——————— Vähän lattea tapaus. Moni tämän maistanut valittanut vaihtelevasta laadusta, mut tämä vaikuttaa olevan ainakin juotavissa. Osin kivoja makuja, mutta en tätä hyllystä ostaisi. Liian pehmeä (mössö), ylikypsiä makuja jne.