Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Taurus 5.3%, Rata brew, Finland
5 ratings
2.9
Taurus
5.3% American Pale Ale

Reviews

Post author: Pertti E
Pertti E
@ Remuganessuite www.remuganessuite.fi
4 years ago
2.0
Niukka vaahto,vaalean kullankeltainen väri, tuoksussa viljaa , mallasta , voita ja ruohoa maussa. Erittäin jännän makuinen olut

Post author: finnishjoe88
finnishjoe88
5 years ago
2.9
Alkumaku hieman kirpeähkö, mutta pian hiivaisuus puskee läpi omaan makuun ehkä liikaa. Voi toki olla, että olut oli liian kauan juomatta jääkaapissa ja on voinut vaikuttaa makuun. Jotenkin"maalaismainen" maku noin yleisesti. Hapokkuutta ja kenties hedelmäisyyttä olisi voinut olla omaan makuun enemmän. Jälleen upea etiketti pullossa!

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ RataBrew
5 years ago
3.0
Kunnolla tämä on asettunut näköjään vasta useamman viikon jälkeen. Sourmaisempi, kuin edellisellä arviolla. Hiivan vaikutus nyt selkeämpi, ja kuivahumaloinnin vaikutus häivyttynyt hieman. Hiiva maistuu selvästi kirpeänä. Mallas melkolailla takana. Alkumaussa kirpeyttä, omenaa, myös kurkkua ja lievää jauhoisuutta. Hedelmää, rypäleisyyttä etenkin, maussa on. Sitruksisempi, persikkainen, kirpeähkö, hapan. Hitusen rypäleinen, rypäleen kuorinen (rypälemäskinen),

Post author: Untamoks
Untamoks
5 years ago
3.1
Voimakas ja alkukantainen. Sakealla ja samealla soundilla varustettu ale.. Omalaatuinen.. hyvää vaihtelua peruslaageriin.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ RataBrew
5 years ago
4.0
Reilu viikko pullotuksesta, eli uusitaan vielä arvio, kun pullokypsytys varmasti riittävä... Utuinen oranssi väri. Hiivaa hiutaleina pohjalla hieman. Tuoksu makeahko, meloninen, marjainen. Omaperäinen. Odotin sipulisempaa - sitäkin kuitenkin hitunen, mutta ennen kaikkea meloninen. Maku erittäin pehmeä, hernettä, hajuhernettä, versomaista tuoretta kasvisuutta. Sopii hyvin härän aikaan, uudelle kasvustolle. Mallas pehmeänä, olkisena ja aavistuksen nektariinisena. Kevyesti rusinaa ja tuoretta havupuuta. Kukkaishunajaista aromia. Hieman kotikaljainen makeus. Onnistunut, todellakin. Kakkoserään vähän makeampaa mallasta lisäksi, pykälän vahvempi suodatus ja pykälä enemmän happoa. Katotaan, onko viikon päästä hapot paremmat ja samalla sokerit käynyt hiilidioksidiksi. Loistava proto joka tapauksessa.