Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nurmijärvi Vaalea Olut 5.4%, Grönbacka Panimo, Finland
11 ratings
3.0
Nurmijärvi Vaalea Olut
5.4% Pale Lager

Reviews

Post author: Tapani
Tapani
@ K-Supermarket Nurmijärvi
4 years ago
1.4
Sattui kohdalle hieman iäkkäämpi satsi, joka meinasi hyökätä pullosta suoraan pöydälle, sama meininki joka hörsäisyllä.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ K-Supermarket Nurmijärvi
4 years ago
Nurmijärvi Vaalea Olut, Finland
3.5
Vaahtoa kertyi ainoastaan reunoille hieman ja keskelle tosi hento kerroksen vaahtoa. Sanoisin että vaahdoton olut. Tuoksu on hiivainen, hedelmäinen ja maltainen. Alkuun raikas, normi hapokas, hiivainen ja hieman vehnäinen ja katajaisen maku, lievemmällä makean maltaisuudella kuin lopussa ilmenee. Jotenkin hieman sahdin vivahdetta olisi maussa... Loppumakuna on makean maltainen maku hiivalla varustettuna. Myöhemmässä vaiheessa hieman hedelmällisyys esiin nousee sekä karamellin makeus nostattaa tasoaan. Suussa tämä maku kestää yllättävän pitkän ajan. Hedelmäinen Lager johon mahdollisesti vähän lisätty sahdin aromeja/vivahteita. Muuten on kyllä aika hyvä olut vaikkei tajuntaa räjäytä mutta voittaa massa oluet kepeesti. Meni hyvin janojuomana ja voisin nauttia tälläisen saunakaverina myös. Sekä nauttia toisenkin.

Post author: Thyy
Thyy
@ Käsityöläispanimo Grönbacka
4 years ago
Nurmijärvi Vaalea Olut, Finland
3.1
Olut on väriltään samea, kuparinruskea ja lähes vaahdoton olut. Väri muistuttaa sahdin väriä. Tuoksu on hiivainen, hedelmäinen Maku on hedelmäinen, hivenen tunkkainen mutta makeahkon karamellinen. Jälkimaussa vehnää. Vaikka oli tunkkainen olut niin silti erilainen lager. Voisin kokeilla tätä joskus toistamiseen.

Post author: Yuhis
Yuhis
4 years ago
3.0

Post author: Jesse M
Jesse M
4 years ago
Nurmijärvi Vaalea Olut, Finland
3.4
Saunakaveri. Vaahtoa tuli keveästi. Jätti toispuoleisen utuiskuplaisuuden. Tuoksussa on hedelmäisyyttä, hiivaisuutta, katajaisuutta, makeaa maltaisuutta ja pientä ylikypsyyttä. Maussa on maltillisen hapokasta makeaa mallasta mukavalla raikkaudella, sekä pienesti ylikypsää hedelmäisyyttä, hiivaleipäisyyttä, pienesti hiivaisuutta ja pienesti karamellisuutta. Jälkimaussa on pientä hiivaleipää, hedelmäisyyttä ja makeaa maltaisuutta. Kestoa keveähkösti. Suutuntuma on maltillisen hapokas, semiraikas, makiahko ja pienesti tunkkaisehko (ei haittaa) keskiketterällä rungolla. Tämä tuntuu amber lagerilta pienellä vehnis vivahteella. Maku on mukavan makian maltainen ja hedelmäisen hiivainen. Saunaproof. 3,4/5.

Post author: Sami P
Sami P
4 years ago
3.5
Hedelmäinen ja raikas. Ihan ok.

Post author: Petri P
Petri P
@ Rajamäki
4 years ago
3.2

Post author: Tanja
Tanja
@ Käsityöläispanimo Grönbacka
4 years ago
2.5
Luulin aluksi että olisi kyseessä vehnä olut, sen verran tunkkainen tapaus.

Post author: Teemu T
Teemu T
@ K-Supermarket Nurmijärvi
5 years ago
Nurmijärvi Vaalea Olut, Finland
3.4
Hedelmäinen ja sahtimainen. Lähes olematon vaahto.

Post author: TRaideri
TRaideri
5 years ago
3.0