Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
b.a. imperial cafe racer 9.0%, Fierce Beer Ltd, Scotland
9 notes
3.8
b.a. imperial cafe racer
9.0% Imperial Porter

Avis

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Fierce Bar
2 years ago
b.a. imperial cafe racer, Scotland
3.8
Tynnyri maistuu, hyvin kuivaa suklaata. Pehmeä.

Post author: Fretz
Fretz
@ La Bièrerie - Illkirch
3 years ago
4.0

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
3 years ago
b.a. imperial cafe racer, Scotland
3.6
Tuoksussa Bourbon tynnyriä, paahteisuutta ja kahvia. Maussa Bourbon on melko terävästi esillä, samoin tiukka paahtoista kahvia on riittävästi. Vanilja ja tynnyrikin löytyy, tynnyri tosin taitaa kuuluaa moonshine kategoriaan. Odotin paksumpaa ja täyteläisempää suutuntumaa. Jälkimaku on lisäksi yrttisen kitkerä.

Post author: Ipanas
Ipanas
@ De Bierliefhebber
4 years ago
b.a. imperial cafe racer, Scotland
4.4
Toinen Fiercen olut itselle. Imperial porteria, joka kypsynyt 9 kuukautta bourbon-tynnyrissä. PE 29/05/22. Tummaa herkkua lasissa, ohuella ja samettisella, vaalean beigellä vaahdolla. Tuoksussa miellyttävää ja runsasta espressoa, pehmeää ja vaniljaista suklaata sekä makeaa siirappia. Myös bourbonin havaitsee taustalla, muttei liian hyökkäävänä. Maussa sen sijaan bourbon hyvin esillä, mutta istuu hyvin pehmeän, kevyen paahteisen kahvisuuden sekä suklaisen ja vaniljaisen makeuden kanssa. Jälkimaussa kuivan makeaa lattea ja suolaista kinuskia. Suutuntuma on silkkisen pehmeä ja runsas, alkoholi lämmittää mukavasti, pysyy muuten hienosti piilossa. Sopivassa suhteessa makeutta ja kitkeryyttä. Tuli avattua liian kylmänä, tynnyröinti terävänä ja aika yksipuoleinen, mutta lämmetessä avautui juuri odotetulla tavalla ja lopputuloksena maistuva, jälkkärimäinen, bourbonilla höystetty imperial porter.

Post author: Juho K
Juho K
@ Smaakhuis.nl
4 years ago
b.a. imperial cafe racer, Scotland
4.3
Small Batch edition 18.1. Olut kaatuu lasiin sysimustana, vaalean laten värisellä vaahdolla. Tuoksussa kahvia, reilusti Bourbonia ja hitunen siirappia. Maku on aivan uskomattoman tujakka. Kahvi meinaa puskea jopa Bourbonin yli ja kypsytys tekee alkoholin mausta vivahteikkaan, tanniinisen ja lopulta varsin pehmeän. Maussa lisänä paahteista mallasta, siirappia ja tasapainottamassa sitten Madagascarin vaniljaa. Yhdeksän kuukauden kypsytys on tehnyt Bourbonista erittäin toimivan osan oluen runkoa. Jälkimaku tuntuu ensin terävän Bourboniselta, jopa suolaiselta (kuten meriveteen keitetty kahvi) ja voimakkaan makealta. Kielen päälle jää pyörimään makea Bourbon, jossa vanilja on onneksi runsaasti. Todella hyvä Porter, joka voisi olla yhtä hyvin Stout, sen verran lähellä tämä on sitä. Ehkä hiukan ryhdikkäämpi ja suolaisempi pohja tekee tästä enempi Porterin(?)

Post author: Jeremy T
Jeremy T
4 years ago
4.0

Post author: Morgane D
Morgane D
4 years ago
3.8

Post author: Luke D
Luke D
@ Fierce Aberdeen Tap
4 years ago
5.0

Post author: Chtul
Chtul
4 years ago
4.7
Espressoa, vaniljaa, ja bourbonin särmä maku taustana.