Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
#MashTag 2019 9.0%, BrewDog, Scotland
52 notes
3.6
#MashTag 2019
9.0% Imperial IPA / Double IPA
This is #MashTag. Craft beer for the people, by the people. Open up and enjoy the all-American muscle quartet of Citra, Simcoe, Cascade and Chinook as they provide citrus and pine bitterness, complemented by the caramel and toffee from the malt backbone and the sweet, candied orange. Tropical notes from the guava arrive on the finish to mark a perfect end to the pinnacle of crowdsourced craft beer. #Mashtag - Liquid democracy Label art by Nathan Williams 70 IBU.

Avis

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ BrewDog Webshop
2 years ago
1.9
Oli näköjään jäänyt olutkaapin perukoille vanhrnemaan (ja on vanhentunut). Arvio ei ole siis mitenkään valitsi, kun päiväys on ylitetty jo yli vuosi sitten. No katotaan kuitenkin, laitetaan pari sanaa ja joku tähdistö, mutta korostan tosiaan ettei kyseessä ole tuore olut eikä arvio, jolle kannattaa panna painoa. Tamminen luumukiisselinen olemus, hienoja hiivahiutaleita leijuu. Likaisen ruskea. Todella paksu. Vaahto nopeahko ja parin millin reunan jättävä. Kumpuileva pinta. Tuoksu maltainen, kotikaljainen, luumuinen (tämä yllätti, olemus juinluumukiisseliä, mutta tuntui löytyvän myös tuoksusta). Alkoholi tuoksuu hieman läpi, myös kevyen eetterinen ja tikkuviinainen. Maku maltainen, alkoholinen, kaarnainen ja sienien. Alkoholi tulee roimasti läpi ja kääntää makua spriimäiseksi. Punainen mallas maistuu(?). Kohtuu vahva ruusunmarjainen sävy. Paksuhko hedelmänektari, jossa mangoa ja aprikoosia, löytyy loppua kohden. Luumukiisselin olemus tuntuukin nyt mango-ruusunmarkasoserlta, jossa ruusunmarja voitolla. Alkoholi tulee lopulta paljolti läpi. No vielä kerran, ei kannata tätä olutta arvioida tämän arvioinnin perusteella, kun olut on parhaat päivänsä nähnyt. On tässä kuitenkin hyviä suuntia. Yhtään en osaa sanoa mitä tämä olisi ollut vaikka 20kk sitten. Pareinahan (vähintään) pitäisi tilata ja nauttia tuoreeltaan ja myöhemmin - ei tosin antaa mennä yli päivien. Kehno näin, mitä olisikaan voinut olla... Juo tämän kyllä huomattavasti mielummin kuin vaikka Pirkan tai Karjalan lagerin siitä huolimatta että päiväyksen paukkunut eikä hyväksi voi väittää... Vähän jännittää onko huomenna vatsa sekaisin. On tämä kuitenkin miedon viinin vahvuista, että kyllähän tämä jokseenkin säilyy.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
3 years ago
#MashTag 2019, Scotland
3.6
Tumman meripihkanvärinen, samea olut sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on mallasta, humalaa ja karamellia. Olut on keskitäyteläinen, hapokas, makea, kuiva ja raikas. Mausta löytyy mallasta, karamellia, marmeladia, sitrusta, hedelmää ja katkeroa. Paras terä on varmasti mennyt, mutta kyllä tämä vieläkin maistuva oli. Red alet ei omiin suosikkeihin kuulu, ja kyllä tämäkin melkoisen makea oli. (4+8+4+7+13=36) 3,6

Post author: Rompsa
Rompsa
3 years ago
3.0
Vahva. Aika kiva humalointi . Todella appesiininen, hieman hunajaa ja ehkä hievahdus rusinaa. Vaikka voltti paljon niin ei pahasti tule alko läpi. Kelpo jälkkärk.

Post author: GrabMeABeer
GrabMeABeer
3 years ago
2.0

Post author: Jussi L
Jussi L
@ BrewDog Webshop
3 years ago
3.8
Pottu oli kerinnyt jo vanhaksi 😬 Tujua kamaa, tummanpunaruskea väri, makeahko , ei kauhean ipamainen 🤔

Post author: Lasis
Lasis
@ BrewDog Webshop
3 years ago
#MashTag 2019, Scotland
3.3
No nyt oli käynyt iso vahinko. Oli mennyt väärään Lahtikkoon. Kuukausi sitten mennyt päiväys. Utuinen, tumma kupari. Tuoksu käynyttä hedelmää. Maku tunkkainen, neulasta ja sitrusta. Pientä karamellisuutta. Kaikesta huolimatta, ei viemäriin asti. Hyvä olut.

Post author: Andy T
Andy T
@ BrewDog Webshop
4 years ago
#MashTag 2019, Scotland
4.8
Red double IPA using 4 seoerate American hops with a fine malty taste

Post author: Theukka
Theukka
@ BrewDog Webshop
4 years ago
#MashTag 2019, Scotland
3.5
Alkuun vahvan rukiinen, lämmetessään esiin tulee makea mallas, havuisuus ja lopulta jopa appelsiinia jota hainkin pitkään. Alkoholi pilkistää jonkun verran läpi. Veikkaan että aika tehnyt tehtävänsä ja ei aivan parhaimmassa kuosissa tämä (PE 29/10/20). Ei kuitenkaan huono nykytilassaan ja on ihan juotava.

Post author: Main Brewer
Main Brewer
4 years ago
3.5
Oikein toimiva 👍 Väri oli kivan tummahko.

Post author: HopCock
HopCock
@ BrewDog Webshop
4 years ago
#MashTag 2019, Scotland
4.1
Olipahan loistava dipa!!