Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Barrel Aged Pecanisher 10.0%, Cervisiam, Norway
18 notes
4.1
Barrel Aged Pecanisher
10.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Vieillie en fût

Avis

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Barrel Aged Pecanisher, Norway
4.3
Uusinta maistoon. Mustaa. Olematon beige vaahto. Tuoksu pekaanipähkinää, siirappia ja bourbonia. Maku maitosuklaata, kahvia, vaniljaa, lakritsaa, pekaanipähkinää ja bourbonia(BB3/12/29) Miellyttävä olut.

Post author: Wosing
Wosing
@ Ruée vers l'orge
4 years ago
3.6
Une stout très chocolatée. Le goutde whisky arrive très vite en bouche et est plutôt trop fort et donc désagréable a mon gout.

Post author: Lasis
Lasis
@ Kihøskh
4 years ago
Barrel Aged Pecanisher, Norway
4.5
Mustaa. Beige vaahto. Tuoksu pekaanipähkinää, siirappia ja bourbonia. Maku maitosuklaata, kahvia, vaniljaa, lakritsaa, pekaanipähkinää ja bourbonia. Miellyttävä olut.

Post author: Juho L
Juho L
4 years ago
Barrel Aged Pecanisher, Norway
4.1

Post author: NaeZae
NaeZae
4 years ago
Barrel Aged Pecanisher, Norway
4.5

Post author: Derity
Derity
4 years ago
4.3

Post author: Mika M
Mika M
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Barrel Aged Pecanisher, Norway
4.6
Tämä on jo muutaman kuukauden kaapissa odottanut vuoroaan, olkoon se nyt. Tästä juotuna perus pecanisher-versio, josta tykkäsin kovasti, odotuksia siis on. Tuoksu on huumaava, makean siirappinen sekä bourboninen, ai että 😍 Maku jatkaa makealla linjalla. Toffeeta, vaahterasiirappia, pekaanipähkinää, maitosuklaata, maapähkinävoita, vaniljatankoa ja vaaleaa kahvia. Ja bourbon sieltä taustalta nousee herkullisesti esille. Koostumus pehmeä, kuohkea, suuta tahmaavan sokerinen, öljyinen. Tukevuutta olisi saanut ripaus olla lisää niin ei olisi niin notkea. Alkoholia ei havaitse yhtään. Tällaisia tuotoksia on ilo nauttia, ainekset sointuvat täydellisesti yhteen. Loistava olut pitkään nautiskeluun. Lähellä täydellistä, mutta ei aivan.

Post author: Jese
Jese
4 years ago
4.1

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Barrel Aged Pecanisher, Norway
4.7
Sunnuntai Stoutti 💪🏼 Kyllä taas kun nuuhkasee niin tietää heti että ollaan asioiden äärellä.. Tuoksussa makeaa vaniljaista karamellia, vaahterasiirappia sekä bourbontynnyriä. Kyllä siellä pähkinääkin on mukana. Maku on aivan älyttömän makea, pehmeä ja kermainen. Vaahterasiirappia, karamellia, kermaista vaniljaa, pähkinää sekä hitunen suklaata. Tynnyrihommat maistuu mukavana lämpönä loppupuolella. Alko ei maistu ollenkaan. Todella tasapainoinen. Taas erinomainen pastry stoutti Cervisiamilta, kyl maar maistuu 👌🏼

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
4 years ago
Barrel Aged Pecanisher, Norway
4.2
Pidin aikoinaan Pecanisher-oluesta. Kerran maistettu vuonna 2018 CBH-tapahtumassa ja uusintamaisto noin vuosi sitten tölkistä. Se ei ole överimakea, tuoksu on upean pähkinäinen ja monipuolinen. Pecanisher II puolestaan oli hienoinen pettymys, vaikka olikin ihan kiva olut. Nyt siis lasissa Pecanisherin tynnyriversio. Bourbon,- ja ruisviski -tynnyreissä hetken oleillut liemi siis kyseessä. Tuoksussa on tuttua Pecanisheria. Suklaata, pekaanipähkinää, maitokahvia sekä toki myös bourbon-tynnyriä. Ensinnäkin, odotin paksumpaa suutuntumaa. Tynnyröinti on selvästi ohentanut tuotosta jonkin verran. Maku on toisaalta erittäin kiva ja sopivan makea. Pähkinäisyyttä, suklaisuutta ja mietoa kahvia. Ihan jees maustettu imp stout. Alkoholin huomaa, mutta se ei häiritse. Ainakin muistoissa silti perus-versio on mieluisampi. 🥰