Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Punched Card 9.5%, Zagovor Brewery, Russia
12 Bewertungen
3.5
Punched Card
9.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Bewertungen

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.5
Kellokortilla viikonloppuun! Sakea ja keltainen, vähävaahtoisa. Aprikoosinen tuoksu, makean hedelmäinen maku. Aivan vivahde sakkaa ja hiivaa.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Punched Card, Russia
4.2

Post author: Jirka
Jirka
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Punched Card, Russia
4.1
MBC 11/19 Todella makeaa hedelmää yllin kyllin. Appelsiinia, mangoa, melonia, greippiä, pientä ananasta ja karkkista makeutta. Katkeroitakin löytyy jonkin verran. Makeaa mehua on kyllä, mutta pysyy vielä nautittavana. Pientä "kalvoa" makeudesta jää suuhun, mutta se on odotettavissa näin isoissa Ipoissa. Alkoholi on täysin piilossa. Runko on todella mielyttävä. Paksu ja täyteläinen, myös hiilihappoja löytyy mukavan reippaasti.

Post author: Zwunda
Zwunda
5 years ago
0.4
Vahvuus ei maistu, vitun paha jälkimaku. Hapan, sukkamehu tulee mieleen.

Post author: Johnny B
Johnny B
5 years ago
4.0

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Punched Card, Russia
3.7
Sweet, hoppy and alcohol warms. Kinda mixed up hop blend flavour so not that good.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Punched Card, Russia
4.1
Tuoretta MBC 11/19, tölkitetty 4 viikkoa sitten. Keltaista ja sameaa. Tuoksussa monenmoista trooppista hedelmää; passion, lychee, guava sekä mehuisaa sitrusta. Suutuntuma täyteläinen ja pehmeän hiilihappoinen. Maku on sitruksinen, mehuisan trooppishedelmäinen. Alkaa makeana; lycheenä, mangona ja jatkuu kuivempana sitruksena, ruohona. Laktoosi kyllä pehmentää. Beer Clubilaisille tehty mehu. Varsin hieno. Alkoholi ei maistu, mutta tuntuu. Mehuisa, hedelmäinen trippeli. Treenin jälkeen huitasin kitusiin.

Post author: Jari J
Jari J
5 years ago
Punched Card, Russia
3.8
Can. Canned on 16.10.2019 Extremely Hazy beer. Small white head. Seems to be theme today: 4,25/5 Intense pineapple which is rather weird considering the hops used. Some citrus. Medium intensity juiciness: 4/5 Nice juiciness, alcohol punches through quite hard and rises in the nose: 3,5/5 Taste is juicy, fruity, low intensity tropical fruitiness. Hop burn at the end. Pineapple is quite stong: 10,75/15 Ok. Nothing really special though: 15/20 =37,5/50

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Punched Card, Russia
4.0
MBC 11/19. Päälle 3 viikkoa tölkityksestä (16.10). Kevyt valkea vaahto. Todella sameaa vaaleamman keltaista tipaa. Tuoksussa kepeää happamahkoa tuoreen mehuisaa greippisyyttä, makean mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia/mandariinia, mangoa, ananasta, kevyempää passionhedelmää ja persikkaa), makeaa laktoosia (voimistuu lämmetessä), kevyttä humalaista yrttisyyttä ja hieman havuisuutta sekä taustalla kevyttä ohramallasta ja muroisuutta. Maussa happamahkoa mehuisan kirpeähköä greippisyyttä kera kepeän humalaisen yrttisyyden ja ruohoisuuden, makeaa pehmentävää laktoosia, makean mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia/mandariinia, ananasta, mangoa, aprikoosia/persikkaa), ja kepeää vaaleaa ohramaltaisuutta. Katkeroa reilummin. Jälkimaussa hapanta sitrushedelmäisyyttä kera kepeän makeamman hedelmämehun. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen pehmeän täyteläisellä mehuisalla rungolla. ——————— Runsas suutuntuma jäi tästä ekana mieleen ja on ehdottomasti tämän suurin vahvuus. Kiva sitrushedelmäisyyden ja makeamman trooppisen hedelmän kokonaisuus. Makea ja pehmeä laktoosi nousee mukaan enemmän oluen lämmetessä ja sanoisin, et oli parempi kylmänä, koska lämmetessä tuo tietynlaista epämiellyttävyyttä mukanaan. Ilman laktoosia antaisin vähän enemmän, mutta sen kanssa tämän.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Punched Card, Russia
4.2
Triplee ipaa Moskovasta. Kaatuu lasiin todella samean ja vaaleankeltaisena. Melkein kuin pirtelöä.. 😋 Tuoksu on mehukkaan makean sekä aavistuksen happaman hedelmäinen. Ainakin passionia, mangoa ja mandariinia. Lisäksi laktoosin tuomaa makeutta sekä mallasta. Super paksu suutuntuma, mutta juotavuus on kuitenkin hyvällä tasolla. Humalaa on niin perkeleesti, mutta se ei kuitenkaan polta tai pistele kurkussa. Maku on myös makean ja happaman hedelmäinen. Myös hieman kirpeä. Passionia enimmäkseen, mutta myös mangoa, aprikoosia, litsiä sekä cantaloupea. Greippiä ja muita sitrushedelmiä loppumaussa. Laktoosi tuo kivaa pehmeyttä ja miellyttävää imelyyttä. Hyvin toimii laktoosi tässä ipassa!