Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
It's Always Sunny Somewhere 9.2%, Alefarm Brewing, Denmark
7 notes
3.6
It's Always Sunny Somewhere
9.2% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Saka
Saka
@ Tirra
4 years ago
It's Always Sunny Somewhere, Denmark
3.6
Yli kypsää hedelmää paksua tahnaa. Ehkä liian tyly ehkä itelle hieman mut ei huono ollenkaa..

Post author: Porterhouse
Porterhouse
4 years ago
4.0

Post author: Vincent L
Vincent L
4 years ago
3.9

Post author: Eetu
Eetu
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
It's Always Sunny Somewhere, Denmark
4.0
Persjantai. Alefarmin ja Coolheadin collab TIPA lasiin hanasta. Tuoksuissa vahvaa humalaisuutta, kukkaisuutta, pientä ruohoisuutta, greippiä, appelsiinia, mandariinia ja aprikoosia. Maussa pehmeää vaniljaa, kitkerää greippiä, pieni keikautus appelsiinia, hieman yrttisyyttä ja pikkuriikkinen henkäys kuivahkoa humalaa. Katkero on pehmeä ja pyöreä kuin vauvan pylly, eikä olueeseen sijoitettua 9,2% alkoholia juurikaan huomaa. Tipaksi erittäin hyvä, mutta Coolheadin ollessa mukana tältä odottaisi ehkä enempi sellaista freesiä ja kepeää raikkautta ja hedelmäisyyttä. En kuitenkaan valita. ✌️

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
It's Always Sunny Somewhere, Denmark
3.7
Hanasta. Sameahkon oranssihtava keltainen tipa. Pehmeä ylikypsemmän makeahkon hedelmäinen (ananasta, mandariinia) tuoksu kukkaisuudella ja hienoisella maatilamaisella navetalla. Maussa makeaa ylikypsän pehmeää trooppista hedelmää (runsaammin appelsiinia, sitten ananasta, mangoa, mandariinia, aprikoosia), reilummin hapanta ja kuivattavaa sitruksista greippisyyttä, pehmeää humalaista yrttisyyttä ja kevyttä havuisuutta sekä kevyttä pehmeää maltaisuutta. Jälkimaussa ylikypsää appelsiinia ja appelsiinimehuisuutta happamuudella. Runsas katkero. Tuhti tapaus ja silti suht pehmeä. Ylikypsää hedelmää aika paljon taistelemassa happaman sitrushedelmäisyyden kanssa. Prosentteja isomman tuntuinen, mutta ei ihan mauiltaan osu nappiin.

Post author: Soonas
Soonas
5 years ago
5.0

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Musta Kynnys
5 years ago
It's Always Sunny Somewhere, Denmark
3.5
Uusi olut tähän äppiin. Hanasta lasiin keltaisesta oranssiin taittava samea olut. Alusta asti selvä että prosentteja on reilusti ja ne tuntee. Humalointi on vahvahko, makeutta olisi voinut olla enemmän ehkä. Vähän liian vahvan makuinen omaan ipamakuun.