Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
My Honningkage Is Bigger Than Yours Bourbon BA 13.9%, To Øl, Denmark
21 ratings
3.9
My Honningkage Is Bigger Than Yours Bourbon BA
13.9% Barley Wine
Gingerbread spiced Barley Wine aged in Bourbon Barrels. A long-time boiled Barley Wine brewed with Ginger, Cinnamon, Cardamom & Nutmeg. If you cannot pronounce “Honningkage” by the end of this year, you’ve not had enough. Brewed and canned by To Øl.

Reviews

Post author: Mikko H
Mikko H
@ To Øl
2 years ago
My Honningkage Is Bigger Than Yours Bourbon BA, Denmark
4.3
2019 vuoden jouluinen barley wine lasiin,bourbon barrel aged. Vuosi sitten oli tästä konjakkiversio testissä. Tuoksussa on makeaa siirappista maltaisuutta, kanelia, kardemummaa ja bourbonia. Maussa on makeaa kuivahedelmäisyyttä ja siirappia. Pehmeän maltainen ja paksu suutuntuma. Jälkimaussa on esillä kanelia, kardemummaa sekä lämmittävää bourbontynnyrisyyttä. Jälkimaussa myös hieman kuivaavaa mausteisuutta, jossa voi käytetyn inkiväärin maistaa. On tämäkin iso olut pienessä pullossa,mukavasti kestää nauttia pitkään 25cl, sopiva annos vaikka enemmänkin olisi voinut juoda toki 😋 Konjakkiversiolle kuitenki pari napsua kovemmat pisteet kuin tälle.

Post author: Mister Tagada
Mister Tagada
3 years ago
3.9
Ça réveil des morts

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
@ Acedrinks.nl
3 years ago
My Honningkage Is Bigger Than Yours Bourbon BA, Denmark
4.5
2019. Tuokussa vahvaa bourbonista vaniljaa, kypsää leipäisyyttä sekä hiukan kardemummaa kaiken takana. Samat ainekset löytyvät mausta, tynnyri on vahvana läsnä. Mausteet jäävät aika lailla taka-alalle, pientä kardemummaa ja kanelia huomattavissa. Muskottipähkinän havaittavuudesta en pysty sanomaan mitään. Suutuntuma on sopivan paksu ja liukas, sekä hiukan tahmea. Odotukset olivat kovat ja ne lunastetaan helposti, todella maukas ja kaikin puolin kova tuotos! Harvinaisempi 25 cl pullokoko on sopiva tälle oluelle.

Post author: Eva
Eva
3 years ago
5.0
Toujours aussi bonne, avec ses arômes de miel. A déguster solo !

Post author: NaeZae
NaeZae
4 years ago
My Honningkage Is Bigger Than Yours Bourbon BA, Denmark
4.3

Post author: Christopher O
Christopher O
4 years ago
4.5

Post author: Ipanas
Ipanas
@ To Øl
4 years ago
My Honningkage Is Bigger Than Yours Bourbon BA, Denmark
4.4
Vielä yksi vahvempi barleywine juhannuksena, pikkupullo riittänee varmasti tälle ihan hyvin. Syvän ruskea ilme lasissa. Tuoksussa vahvaa, vaniljaista bourbonia ja leipäisyyttä yhdessä kanelin sekä kardemumman kanssa. Maussa aluksi hyökkää hunajainen, kuivahedelmäinen ja tuhdin limppumainen makeus. Tamminen bourbon ja jouluiset mausteet seuraavat perässä. Inkivääri sopii hienosti joukkoon, upean monikerroksinen ja yhteenpelaava makukirjo. Suutuntuma on silkkisen pehmeä, lämpimän runsas ja tuhdin täyteläinen. Alkoholin tuntee, mutta yllättävän hyvin piilossa vahvuuteen nähden. Vahva, mausteinen ja omaperäinen barleywine, samalla silti mukavan pehmeä, makea ja tasapainoinen sekä pehmeä tynnyröinti, joka ei peitä liikaa. Odotin hyvää barleywinea ja sitähän tämä olikin, ehdottomasti.

Post author: Gomnon
Gomnon
4 years ago
4.4

Post author: CapFab27
CapFab27
4 years ago
My Honningkage Is Bigger Than Yours Bourbon BA, Denmark
4.5

Post author: Guy Y
Guy Y
4 years ago
4.5