Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sake Bomb 8.0%, Mikkeller, Denmark
15 ratings
3.1
Sake Bomb
8.0% Pale Lager
Lager beer brewed with Sake Rice. 375ml bottle. 8% ABV. Brewed by Mikkeller at D'proef brewery in Belgium

Reviews

Post author: Eetu
Eetu
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sake Bomb, Denmark
3.3
Joulusta asti nurkissa pyörinyt (joulukalenterista) Sake Bomb lasiin kiekon täyteistä lauantaita virittämään. 🏒 Tuoksu on vehnäinen, maltainen, hiivainen ja aavistuksen hedelmäinen. Maku on makean maltainen ja hiivaisen tuntuinen. Kokonaisuus on kuitenkin suhteellisen raikas, mennään ehkä hieman jonnekin belgimäisen alen puolelle makumaailmassa, joka ei ole ollenkaan huono asia, eikä olueeseen tungettua 8% alkoholia maista ainakaan häiritsevästi. 🍻

Post author: Niklas V
Niklas V
4 years ago
2.9
Kirkkaan keltainen ja hento valkoinen vaahto. Tuoksu: riisi, olki, sitruuna. Maku: makea riisi, mallas ja hieman sitruunaa.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sake Bomb, Denmark
3.3
Pulla.. ei kun siis olut päivässä, pitää luut piilossa.. tai jotain. No, ainakin mielen virkeänä. Tuoksussa kukkaisuutta, vehnäistä imelyyttä ja kevyttä hedelmäisyyttä. Maku täyteläisen makea, mutta raikkaan kukkainen. Imelyyttä maussakin. Ihan kuin vehnä maistuisi, mutta vielä makeampana/imelämpänä. Mukavan maltainen. Ihan raikasta ja maukasta juomaa, vaikka en itse hirveästi välitä tuosta vehnäisestä imelyydestä.

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sake Bomb, Denmark
3.6
20. luukku Mikkeller joulukalenterista. 8% lager, jossa käytetty Sakeriisiä. Melko sameaa, väriltään keltaisenoranssia. Vaahtosi kolmen sormen verran. Tuoksu on kevyen maltainen ja hieman happaman mausteinen. Keskitäyteläinen ja pehmeästi suussa vaahtoava suutuntuma. Maku on maltainen, sitruksinen ja mausteinen. Aika vahva wheat ale meininki. Lageriksi kuitenkin tästä johtuen melko mukava ja erilainen.

Post author: Kepappi
Kepappi
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sake Bomb, Denmark
3.5

Post author: Teemu
Teemu
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
2.9
....

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sake Bomb, Denmark
3.8
Joulukalenteri#20 Kirkas, vaalean keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu mausteinen. Maku sitruksinen ja kukkainen. Hyvä olut.

Post author: Jani V
Jani V
4 years ago
1.7
Ei kyllä maistu.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sake Bomb, Denmark
3.6
Saunan jälkeen joulukalenterin luukusta #20 lageria, jossa on käytetty sakeriisiä. Erikoinen, mutta ei edes minun maisteluhistoriassa ainutlaatuinen, idea. Mielenkiinnolla kuitenkin kokeilemaan. ULKOASULTAAN olut on lähes kirkasta, poreilevaa kullankeltaista ja siihen nousee nätti kuohkea valkoinen vaahto. TUOKSU on aika pilsmäinen yhdistettynä vehnäolueen. Mallasta, sitruunaa, vehnäpullaa, neilikkaa. MAKU jatkuu samalla linjalla, mutta yllättävän vahvana. Vehnämaltainen, sitruunainen, mausteinen, kukkainen ja hieman hiivainen. Hieman ehkä tunkkainen tuo mausteinen jälkimaku. SUUTUNTUMA on kevyt ja ohut sekä pehmeän vaahtoava ja poreileva. Erikoinen. Pientä makuvirhettä, mutta ei häiritsevästi. Erottuu kyllä muiden vaaleiden lagereiden joukosta ja jopa edukseen. Jollain oudolla tavalla tykkään tästä.

Post author: Devenec
Devenec
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Sake Bomb, Denmark
3.5
Mikkeller-joulukalenterin 20. luukku: Olut on vaalean meripihkaista ja kirkasta. Valkoista kuohkeaa vaahtoa on hieman. Tuoksu on melko raikas, maltainen ja kevyen makea. Maku on hapokas, melko makea, maltainen, hivenen riisiviininen ja kevyen humalainen. Mielenkiintoinen lager, josta on vaikea sanoa onko se hyvä vai ei. Makeus ja riisiviinisyys on erikoista.