Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Westbrook IPA 6.8%, Westbrook Brewing, United States
47 notes
3.6
Westbrook IPA
6.8% India Pale Ale
A base of Pale, Munich and Carapils malts is just enough to contain the massive hop flavour and aroma packed into this highly drinkable IPA. A blend of four American hop varieties is added four times in the kettle and twice in the fermenter for a complex and layered hop experience.

Avis

Post author: Scott Windell
Scott Windell
1 year ago
3.2

Post author: Sll Romain
Sll Romain
2 years ago
3.3

Post author: Mr X
Mr X
@ Rollers Wine & Spirits Palmetto Bay Road
2 years ago
Westbrook IPA, United States
3.3
Citrusy and piney that has a perfume-y type of after taste that’s a bit off putting. I’m surprised so many people rated higher

Post author: Gottardelli Roberto
Gottardelli Roberto
@ One shot beer shop
3 years ago
Westbrook IPA, United States
4.0

Post author: Samantha Z
Samantha Z
3 years ago
Westbrook IPA, United States
3.6

Post author: Valtteri H
Valtteri H
@ Dranken De Caigny
4 years ago
4.1
Raikas, kukkainen. Sopiva, terävä humalointi

Post author: Mightykoala
Mightykoala
5 years ago
Westbrook IPA, United States
3.7
Kullankeltainen, samea olut kahden sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on mallasta, sitrusta ja hedelmää. Olut on keskitäyteläinen, hapokas, kuiva, makea ja raikas. Mausta löytyy mallasta, karamellia, hedelmää, sitrusta, greippiä ja katkeroa. Hyvin valmistettu ipa. Ei mitään maata mullistavaa, mutta ajaa hyvin asiansa. Maut tasapainossa. (4+7+4+8+14=37) 3,7

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Boxbeers
5 years ago
Westbrook IPA, United States
3.5
Bright yellow and hazy. Lots of foam and lacing. Leaves a pillow floating. Aroma and flavour is of caramel malts, grapefruit, pine and resin.

Post author: Antza
Antza
@ Boxbeers
5 years ago
3.0
Keltainen, utuinen olut reilulla valkoisella vaahdolla. Tuoksu viljainen, karamellimaltainen, kevyesti havuinen. Maku pehmeän maltainen, hedelmäinen. Jälkimaussa havuista katkeroa. Jää vähän pliisun maltaiseksi.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Westbrook IPA, United States
3.5
Tölkitetty 03/05/2018, nautittu 04/08/2018. Lasiin kaatuu kirkkaan keltaista ja täysin sameaa olutta. Sormen korkea vaahto nousee pinnalle, ja laskiessaan jättää lasin reunan täysin pitsin peittoon. Tuoksu on karamellimaltainen, greippinen ja raikkaan hedelmäinen. Havuja, pihkaa ja aavistus käpyjä. Raikas ja miellyttävä. Maku on reilun pihkainen ja havuinen. Raikkaan hedelmäinen. Karamellimallasta on reilusti, ja katkerot jylläävät loppumaussa mukavasti. Mukava ja raikas IPA, jossa ei kuitenkaan ole mitään erikoista. 3,6 tähteä.