Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Eyes Without A Face 6.5%, Root + Branch Brewing, United States
7 notes
3.7
Eyes Without A Face
6.5% New England IPA / Hazy IPA
"Eyes Without a Face" is a multi-oat/wheat IPA that is layered with Citra, Columbus, Comet, El Dorado & Mandarina Bavaria hops. Inspired by Billy Idol; Jean Redon; and Fucking Awesome/Hockey Skateboards.

Avis

Post author: RMS
RMS
@ Drikbeer
16 days ago
3.9

Post author: Joakim P
Joakim P
2 years ago
4.2

Post author: Patavaltti
Patavaltti
2 years ago
4.2

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Drikbeer
2 years ago
Eyes Without A Face, United States
4.0
Kuivahko maku, paksu runko, mutta se jokin kuitenkin jää puuttumaan. Vain 6,5% tuli kuitenkin yllätyksenä. Hyvällä tavalla.

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
2 years ago
Eyes Without A Face, United States
4.2
Sellaista selvästi kuivempaa otetta tässä. Ei myöskään mitään pelkkää trooppista ilotulitusta, vaan mukana myös ruohoisuutta. Jotenkin tästä tulee sellaiset Tree House - fibat. Ylläolevan lisäksi myös siksi, että myös tämä on tosi tasapainoinen, laadukkaan puhdas ja tosi pehmeä.

Post author: JSJ
JSJ
@ Drikbeer
2 years ago
Eyes Without A Face, United States
4.2

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Haymaker Bar and Kitchen
5 years ago
Eyes Without A Face, United States
4.3
Sain napattua pari tölkkiä tämän Nykiläisen hype-panimon olutta eilen 😋todennäköisesti vajaa 2 viikkoa tölkityksestä, IG:n mukaan. Tänään nautittu pitkän aamukävelyn jälkeen. Lasiin kaatuu todella mehukkaan näköistä, vaalean keltaista ja täysin sameaa olutta. Tuoksussa todella freshiä trooppistahedelmää kuten hunajamelonia, vesimelonia, litsiä ja mangoa. Hieman sweetie-greippiä taustalla Keskivahva runko kermaisella ja pehmeällä suutuntumalla. Maku alkaa makean hedelmäisenä ja jatkuu hienoisen greippisen happamana. Loppua kohden esiin tulee vastaleikattua ruohoa ja kevyesti havuja. Miellyttävä makea kauraisuus maistuu koko huikan ajan. Hop burnia jonkin verran.