Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
North X Gamma IPA + Papaya + Guava 7.0%, North Brewing Co., England
7 ratings
3.5
North X Gamma IPA + Papaya + Guava
7.0% India Pale Ale
Collab with Gamma, excellent beer

Reviews

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
North X Gamma IPA + Papaya + Guava, England
3.5
Päälle 6 viikkoa tölkityksestä. Kaatuu lasiin alkuun kirkkaana, jonka jälkeen pohjan sakat löysivät myös mukaan. Samean keltainen lopputulos. Kevyt valkea vaahto. Tuoksussa sitruunan sävyttämää makean mehuisaa trooppista hedelmää (guavaa, papaijaa, mangoa, ananasta, mandariinia, persikkaa), kepeää pehmeää vaaleaa maltaisuutta kera hienoisen humalaisuuden. Maussa kuivakan happamaa mehuisaa sitruksisuutta, makean pehmeää trooppista hedelmää (mangoa, papaijaa, guavaa, ananasta, persikkaa, mandariinia), kevyttä yrttistä humalaisuutta ja kepeää vaaleaa maltaisuutta. Katkeroa kepeästi. Jälkimaussa kepeää sitruunan vetämää pehmeämpää trooppista hedelmää. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskinkertaisella mehuisalla rungolla. —————— Ulkonäkö ei kovin miellyttänyt kelluvien sakkahippusineen, mut ei tässä aromien puolesta ole mitään vikaa. Kokonaisuutena tämmönen vähä kuivempi ipa parilla lisätyllä hedelmällä, jotka erottuvat mutteivat mene yli. Iha ok.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
North X Gamma IPA + Papaya + Guava, England
3.7
Nyt kun on saanut taas tekohengitettyä jatkoaikaa vanhoihin pelikonsoleihin, niin voikin palkita itsensä oluella. (Hmm, asennusolutta vasta rempan jälkeen?) Tarkalleen 1 kk vanhaa. ULKOASULTAAN olut on keltaista ja siihen jää lillumaan vähän sattumia. Komea vaahtokukka nousee oluen päälle. TUOKSU on mitä nimi lupaa. Papayaa ja guavaa. Guavaa en oikeasti tunne, mutta hapanta sitrushedelmää ainakin tuoksussa. MAKU on oikein raikas ja hedelmäinen. Juurikin nuo tuoksun hedelmät mukana ja lisäksi ehkä vähän mangoa, ananasta, mandariinia ja kaurakeksiä. Varsin mehuisa maku. Happaman katkeroinen jälkimaku jää pyörimään suuhun kivasti. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen- ja poreileva, muttei pistelevä. Melko raikas ja mehukas tapaus. Ei mitenkään maatajärisyttävä, mutta oikein maistuvaa.

Post author: Unicorn
Unicorn
5 years ago
3.3

Post author: Musti77
Musti77
5 years ago
3.9

Post author: Pejk B
Pejk B
5 years ago
4.1

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
North X Gamma IPA + Papaya + Guava, England
3.9
Ekalla kaadolla melko hyvän näköistä olutta. Toisella kaadolla melkoista muusia lasiin. Makuun tämä ei vaikuta, hyvää ja hedelmäistä. Papaya ja guava maistuvat molemmat. Vehnä pyöristää kivasti. Raikas ja maukas olut. Pikkuisen miinusta tuosta soosista, vaikuttaa kuitenkin hieman negatiivisesti mielikuvaan. Ihan loppua en viitsinyt juoda kun oli käytännössä pelkkää pilttiä.

Post author: Send_more_beer
Send_more_beer
5 years ago
4.3