Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Coconut Shy Pale Ale 4.9%, BrewDog, Scotland
17 ratings
3.1
Coconut Shy Pale Ale
4.9% American Pale Ale
Hoppy beer brewed with coconut flakes.

Reviews

Post author: Nox
Nox
2 years ago
0.1

Post author: Gerome G
Gerome G
2 years ago
4.0

Post author: Vellu R
Vellu R
4 years ago
Coconut Shy Pale Ale, Scotland
3.1
Keltaharmaa olut kaatuu lasiin komean vaahdon kera joka kestää hyvin. Tuoksussa Brewdogin ananasta ja persikkaa. Maussa ananasta, persikkaa ja häivähdys kookosta. Lopuksi hienoinen katkero. Mallasrunko riittävä. Kokonaisuutena ihan ok Brewdog tuotos.

Post author: Fred1050
Fred1050
@ All beer Elbeuf
4 years ago
Coconut Shy Pale Ale, Scotland
4.0
C'est fruité, frais, agréable

Post author: David A
David A
4 years ago
3.9

Post author: Jampe
Jampe
4 years ago
Coconut Shy Pale Ale, Scotland
3.3
Mehuisa pale ale josta löytyy sitruunaa ja limeä sekä kevyttä trooppista makeutta ananaksen johdolla. Jälkimaku on pehmeä ja kevyen kookoksinen, katkeroita hyvin maltillisesti. Kokonaisuutena melko kevyt ja tylsä mutta kuitenkin ihan nautittava kun kookoskaan ei liikaa tullut esille.

Post author: Riku S
Riku S
5 years ago
3.0
Ei maistu kookos (onneksi). Runsaasti trooppista hedelmää, raikasta, liikaa hiilihappoa. Omalla kohdalla kookoksen maun puuttuminen on hyvä juttu, mutta pakko antaa silti tästä miinusta koska oluen pitäisi maistua siltä miltä on luvattu

Post author: Juski
Juski
@ BrewDog Fanzine
5 years ago
Coconut Shy Pale Ale, Scotland
2.0
Tämä taisi olla uusimmassa Brewdogin fanzinessa. Maistetaan! Sameaa, ananasmehun keltaista olutta. Runsas ja höttöinen vaahto. Tuoksussa trooppisuutta, kitkeryyttä ja hiivaisuutta. Kookosta en nyt kyllä omaan nokkaani löydä vaikka kuinka yritän ja tämä kieliikin hieman siitä, ettei se tässä ainakaan hallitsevana osana ole.. Oikeastaan tässä on vain "talon tutut tuoksut". Suutuntumaltaan melko kevyenlainen, mutta ei häiritsevästi vaan sopii tähän hyvin. Raikas. Maussa hedelmäisyyttä. Ananasta, greippiä, appelsiinia sekä aavistus mangoa nyt ainakin. Mitä siihen kookokseen tulee niin asiahan oli juuri niin kuin tuoksu jo enteilikin eli sivuosassa tässä se on. Kookoksen havaitsee oikeastaan sille ominaisena pehmeytenä ja hentona "jälkimaku nyanssina" makupaletissa. Noh, ehkä juurikin "ujona" makuna kuten tuo nimikin kuuluu.. Jälkimaku muuten kuivan ja pihkaisen humalainen. Noh, eipä ollut kummoinen. Kyllä tämän joi, mutta eipä tästä viikoiksi riitä jutusteltavaa. Jos edes päiviksi..tai edes ohimeneväksi hetkeksi.  Melko yhdentekevä siis.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ BrewDog Fanzine
5 years ago
3.0
Vähän tylsä. Hedelmäinen perus pale ale. Kookos onneksi hyvin ohutta.

Post author: ZekeWolf
ZekeWolf
@ BrewDog Fanzine
5 years ago
Coconut Shy Pale Ale, Scotland
3.0
Hazy pale yellow and golden Pale Ale with added coconut flakes. Smooth and light tropical fruits. Lemon on top with mango and pineapple following right after. Fresh and light. Some coniferous background tones. The advertised coconut is well hidden, only some mellow coconut in the after tones. Think there should be more coconut with a name like this 😁