Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Engine of Progression 8.2%, To Øl, Denmark
6 notes
3.5
Engine of Progression
8.2% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Engine of Progression, Denmark
4.1
Edellinen maistamani To Øl CPH:n tuotos oli loistava. Saa nähdä kuinka tämä maistuu. Tölkitetty 17.7.19, parasta ennen 17.10.19. Tuoksu on makean hedelmäinen, kermainen, jopa sorbettimainen. Onpa pehmeä ja mukavan paksua. Hiilihappoja juuri sopivasti. Makeutta löytyy ja hiukan kuivattavaa katkeroa. Humalat oikein mukavasti läsnä. Pikkuisen lisää hedelmäisyyttä ja vähemmän greippisyyttä niin olisi juuri bueno. Ihan vähän tuntuu jälkimaussa tunkkaisuutta, perhana olisi pitänyt maistella tämä aiemmin. Tuoreena voisin kuvitella, että pisteet huitelisi reilusti yli neljän. Todella hyvä silti. Kiva kun tuo CPH pukkaa loisto-oluita ulos, To Ølit jääneet vähän vähemmälle viimeaikoina

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
5 years ago
Engine of Progression, Denmark
4.1
To Ølin olut pitkästä aikaa. Tai no, tässä tekijänä siis To Ølin ”tytäryhtiö” CPH pub. Itse panimon taso on muiden arvioiden perusteella laskenut aikalailla, joten kiva välillä huomata, jotta tulee heiltäkin näitä päälle 4 UT-pisteissä olevia oluita. DIPA jossa humalina Idaho 7, Mosaic sekä Citra. 17.07. tölkitetty, joten nyt noin kaksi kuukautta vanhaa. Odotetusti tumman keltainen samea olut niukalla vaahdolla. Tuoksussa humalaa runsaasti, appelsiinia, melonia, greippiä.. aikalailla tuttua ja turvallista tuoksun puolesta. Ja myös maku on jo monesti maistettua. Alussa katkeruus ja greippinen happamuus nousi esille enemmän, mutta kivasti maku tasoittui pian tropiikin hedelmäiseksi. Mutta jälleen kerran. Kuivahumalointi on tässä ihanan pehmeää. Se ei runtele makuhermoja eikä nielua yhtään ja alkoholikin on hienosti piilossa. Aivan suunmukainen mehu. Iso tölkki meni helposti alas.

Post author: Tommi L
Tommi L
5 years ago
3.8

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beerdome
5 years ago
Engine of Progression, Denmark
3.9
Maukas dipa. Iästä ei tietoa, ei lienee kauhean vanha. Tasapainoinen.

Post author: Riku S
Riku S
5 years ago
3.9
Mehukas ja kermaisen pehmeä. Havua, sitrusta ja hieman trooppista hedelmää. Humalointi maltillinen. Alkoholi ei juuri maistu läpi. Erinomainen.