Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
1000 IPA 9.6%, Mikkeller, Denmark
170 notes
3.7
1000 IPA
9.6% Imperial IPA / Double IPA
Like your beer bitter? Getting tired of inventing zesty kitchen tricks trying to spike your beer in search for that fulfilling kick in the palate? Look no further as 1000 IPA was brewed to satisfy all hop-heads with a craving for some serious back-burning action.
IBU : 1000

Avis

Post author: Bonne1978
Bonne1978
1 year ago
4.0

Post author: Anssi T
Anssi T
@ Mikkeller Beer Club
2 years ago
4.0
Parasta ennen pari vuotta sitten. Ehkä oli vähän ylikäynyttä. Pysyi pullossa ja näytti nätiltä. Tuoksussa jotain vierasta, maussa ei liikaa. Näyttääkin olleen vahvempaa tavaraa. Ehkä se oli maussa vähän havaittavissa.

Post author: Lauri
Lauri
@ Mikkeller Beermail Box
2 years ago
1000 IPA, Denmark
4.1
Oranssisenruskeaa ja sameaa. Kepoinen ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen, karamellinen, rusinainen, luumuinen ja raikkaankin hedelmäinen. Maku makean maltainen, siirappinen, karamellinen, luumuinen, rusinainen, viinirypäleisen hedelmäinen sekä melko runsaan humalaisen ja maltaisen katkera. Maut ovat todella runsaat ja miellyttävät, mutteivät välttämättä enää täysin tasapainoiset pitkähkön säilytyksen jäljiltä, jolloin myös lähes koko oluen makumaailma on muuttunut. Suutuntuma on runsas ja täyteläinen. Aika on muuttanut, pyöristänyt ja pehmentänyt runsaiden humalien aromimaailmaa ja myös katkeruustasoa. Nyt maut lähempänä barley winea kuin IPAa, eikä runsaat IBUt tunnu enää missään. Olut on kuitenkin ikääntynyt todella hienosti ja on edelleen hienoa juotavaa.

Post author: Labunouze
Labunouze
2 years ago
0.5

Post author: Timo K
Timo K
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
1000 IPA, Denmark
3.5

Post author: Drunkabilly
Drunkabilly
4 years ago
2.2

Post author: Kalle L
Kalle L
4 years ago
0.5

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
1000 IPA, Denmark
3.9

Post author: Pekka H
Pekka H
4 years ago
3.0
Aika tiukka

Post author: Mikko K
Mikko K
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.2