Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Danse Des Coco 6.9%, Wylam, England
17 ratings
3.6
Danse Des Coco
6.9% India Pale Ale
A tropical drupe IPA with lashings of Sabro, BRU 1 and Citra.Big juicy emissions of pineapple and mango mashed up with raw white creamy coconut meat. Brewed and canned by Wylam Brewery

Reviews

Post author: Thibaut M
Thibaut M
4 years ago
4.0

Post author: Saka
Saka
@ Tirra
4 years ago
Danse Des Coco, England
3.3

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
4 years ago
Danse Des Coco, England
3.7
En juurikaan pidä kookoksen mausta vaaleissa oluissa. Stouteissa se on ihana ja toivottu lisä, ipa-oluissa ei niinkään. Joku Evil Twinin versio oli aika kamala aikoinaan. No, tämä yksilö saatu kaupanpäällisenä. Päiväystuote, parasta ennen -päivämäärään pari viikkoa. (01/03/20). Iso ja kuohkea vaahto! Tuoksussa makean kypsää hedelmäisyyttä sekä tietenkin kookosta. Maku jatkaa täysin siitä. Ei yllätyksiä. Aidon kookoshiutaleen maku ja hedelmäsyys edelleen suht raikasta. Hyvin kestänyt ikää tämä. Itseasiassa oikein miellytävä maku eikä yhtään tunkkainen, vaikka onkin noin puolivuotias mehu. Kyllä Wylam osaa. Laadukkaat raaka-aineet jne... Helppo ja kiva ipa, eikä kookos ei häiritse liiaksi, mutta silti. Miksi kookosta? Mielummin vaikka kuivattua ananasta paahdettuna.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Danse Des Coco, England
3.6
No jopas. Kommentit muutaman kuukauden takaa sanovat että tuskin yhtään kookosta. Oho. Nyt nimittäin dominoi jopa liikaa makua ja peittää muut maut alle. Se ero tässä kyllä on moniin hazy ipoihin, että ei ole alkanut pari kuukaudessa kehittää sellaista ylikypsää, villasukkaista tai tunkkaista makua. On jopa tuoreen raikas. Jotenkin niin hyvä humalapellettinen trooppisuus kurkkii taustalla, että ärsyttää miten kookos dominoinnillaan peittää ne suurilta osin.

Post author: Petri H
Petri H
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
3.5

Post author: Linnihei
Linnihei
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
3.5

Post author: tharju
tharju
4 years ago
3.9

Post author: Jyri L
Jyri L
@ Tæps
5 years ago
Danse Des Coco, England
4.0
Onpa märkää, hyvä kirpeä citruksinen IPA

Post author: Suvi H
Suvi H
5 years ago
2.5
Ihan ok, vähän liian paljon käyneen mehun makua

Post author: PAO G.B.
PAO G.B.
5 years ago
4.8